考DSE有個女仔帶咗四部計數機

141 回覆
249 Like 17 Dislike
係咪裝左chatgpt係入面
聽講好似一部入得4條公式 但需要用既公式一定唔只4條

屌呢d根本係商家佬陰謀 部機儲多幾條公式 佔得幾多容量?

搞到依家唔係1+1=2部計數機, 而只係 0.5+0.5 先係1部正常既機
傻嘅,咁approved你係咪可以係機背直接寫貓紙?
本身就冇預你咁用
見咁難捉 又唔係勁大影響
咪當比啲所謂法律罅你走
自己偷偷地用好啦
唔好四圍唱
一陣比人督灰
但拎4以下跟本唔夠入u
香港都咁內卷
英國考試AL 兩成人拎 A
香港得1%
你喺機背寫嘢都唔係佢本身input output方式
2023年數據

5個4係20分
18000人達到要求 約22% 大學學額22600
4以下的確係危險

但係數學拎4係相對容易 有38.6%
其他科就努力啦
做咩負皮我
人哋當年唔需要用吖嘛
頭果批dse 唔得啦
無5條5都唔係穩陣
驚到咁果D通常最後都考唔好
你就真係傻啦,入得考評局list代表佢test過啲功能
你唔係天真到考評局咁多年 咁多代panel冇人諗過呢個問題呀
俾用program計數機 唔俾用繪圖型計數機,你估佢唔知prog可以做cheat sheet咩

咁攞prog嚟計quadratic又算唔算走緊法律罅?本身條式係應該考生背變到計埋俾你喎
有d咁既事,我十幾年前考真係冇乜研究過計數機,求其有電開到機就算

利伸 pure maths得B, 果陣好似唔識做果d真係唔識,入多幾條formula都唔覺得可以突破到極限
當年用開算盤, 打到全場啪啪聲
痴線
十幾年前考買部fx50fh 咪有齊哂基本要用既formula
師兄考科舉
入一條quadratic equation 都夠5**
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞