性感女神Sydney Sweeney被荷里活女監製狠批外貌演技

59 回覆
73 Like 5 Dislike
唔係樣衰黑鬼/基佬,演技先扣50分
可以但掟佢去拍啲B級片好啦
啲真係有potential嘅戲無謂比佢玩爛
出現了
踩到佢咁,似係私怨多啲
點解可以咁大?
好想幫佢奶
呢個世界從來都係女人最中意為難女人

醜女vs靚女
奶奶vs新抱
講對波兩個不相伯仲

評埋樣就睇你鐘意咩類型
Sydney 就淫底揸到你變乾為止
Alexandra 就冰山美人,但溝到就變鄰家女孩既感覺
搵得佢都唔係買佢演技架啦
用得佢就係要佢賣波
掉返轉你搵影后拍真係演戲既戲 你都唔會屌鳩佢無波 根本兩樣野
你用得佢 就係拍賣波戲 你批評佢唔keep 或者唔保養 搞到對波唔靚 咁你就批評得啱
即係你買支水 你唔會話佢無味
中肯
對眼好似重症肌無力咁
合理
AZNUDE
個人最buy佢肯露兩點嘅專業精神,已經超越左演技
淨係記得佢嗰套 The Voyeurs
對比起以前Scarlett Johansson個level係真係差幾皮喎
冇睇過佢做戲
不過哩條女真係唔靚
係大波但身形麻麻 ...

咁個監制都係話佢樣衰+戲屎
冇話要黑柴喎
講真。
佢外表真係一般。

不過對波勁大,遮咗唔止三醜。
聽到個阿婆直情覺得抝都哂時間
呢條女好撚樣衰,睇露肉不如睇av鬼妹啦
如果有個奧斯卡最佳胸部獎 佢一定可以蟬聯幾屆

世一波黎,無論圍度 彈性 定Lin 頭都係頂級
睇開朴彩英係咁上下
好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到好想屌然後比佢對大波波夾出黎再射落佢隻死魚眼到
呢條女紅梗 好少可有女星對波著哂衫都咁吸引 新一代性感女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞