康怡花園4月10成交 套3房高估價4%售1140萬

27 回覆
10 Like 6 Dislike
康怡花園4月10成交 套3房高估價4%售1140萬
私樓成交
發布時間:8分鐘前

"......康怡花園M座低層14室,實用面積882平方呎,套3房間隔,原叫價1200萬元,現以1140萬元沽出,累減60萬元,呎價12925元,售價較網上銀行估價1095萬元高45萬或4%......"

https://ps.hket.com/article/3744298/%E5%BA%B7%E6%80%A1%E8%8A%B1%E5%9C%924%E6%9C%8810%E6%88%90%E4%BA%A4%20%E5%A5%973%E6%88%BF%E9%AB%98%E4%BC%B0%E5%83%B94%E5%94%AE1140%E8%90%AC?mtc=60037
廢淡:呢間靚裝,唔計
原來係減60萬元
間間銀行估價都唔同

完全無意義
笑左
真係靚裝喎,我幫你fact check
間屋咁大,起碼要裝100萬,再加半年時間成本
傻好

美聯筍盤 網上搵樓
樓盤編號:M100991319
康怡花園 M座 低層 14室
面積: 882呎(實) 1,027呎(建)
售價:$1,150萬 (呎價:$13,039(實) $11,198(建))
房間:3

https://www.midland.com.hk/zh-hk/property/%E6%B8%AF%E5%B3%B6-%E9%B0%82%E9%AD%9A%E6%B6%8C-%E5%BA%B7%E6%80%A1%E8%8A%B1%E5%9C%92M%E5%BA%A7%E4%BD%8E%E5%B1%A414%E5%AE%A4-M100991319
咁樣叫靚裝
你咪拎啲相去設計公司報下價囉,睇下45萬裝唔裝到咁?都仲未計裝修時間成本

如果唔係卡狗你咁搶口,我都唔會去幫你fact check

ps 兔狗多謝我啦,又可以棄po

張梳化啲皺紋仲多過你金裝狗老母塊面啦

洗成百萬新裝修都唔買過張梳化咁慳皮

定你屋企細到連梳化都放唔落呀
是但,你鍾意點講都好
不過成間屋裝過晒快,定你買張梳化快搞點?
事實擺在眼前,我代兔狗多謝豬隊友幫手推po,我睇佢個款都棄po居多
我多謝你個廢淡狗幫手推樓好post就真啦柒頭

邊有人新裝修唔換撚埋張梳化on9仔

張梳化咁殘起碼都坐左十年8年啦

咁叫靚裝?你比我味一樣打爆晒佢再做過晒啲野

做開公屋仔果然要求低
對面好多甲甲級寫字樓
Push
Vintage 嘅嘢,你識條毛咩
push
睇裝修定睇傢俬on9
on9仔

依家咪話睇件傢俬都睇到殘啦,起碼裝修左10年8年

仲要唔知放售前有冇租過比人

分分鐘啲相係再舊啲

同埋你咁叫靚裝,你係咪唔洗拆過再裝就搬入去自住先on9仔

你咁都忍受到我只怪公屋仔真係要求低
咁認真覆做嘜鳩
靚裝入唔到位佢地就會話左手交右手,臨記
個樓市指數升就話FAKE INDEX,再講唔掂就會話未來有移民潮
你唔會講得贏
唔計
支持樓主
睇就知,你咁撚勁
邊夠你地勁丫

間間都話靚裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞