肥姜fans反枱

30 回覆
4 Like 5 Dislike
直斥公司居心叵測

離團囉
單飛囉,你睇michael jackson都係飛甩jackson family就即刻起飛
姜屍又嚟料
支持解散單飛,由姜屍做經理人,咁就最啱佢哋心水
本月30日是姜濤25歲生日,其後援會早已安排連串慶祝活動,當中重頭戲要數4月23日在主題樂園舉行的慈善企劃

Fans club重頭戲咁點解唔揀正日搞

人地點預到你係23號先搞
Mkv已經冇撞正姜誕正日搞咁都被人屌
姜濤日日同髮型師拍拖好撚多薑粉唔撚知
班薑嬸真係好恐怖 人接機佢哋接機 接都接得7個人
仲要係咁抽薑b 水

https://youtu.be/ykaDf_pp8WA?si=nUqYvKVWNfk2ST-4
佢地扮唔知姐
之前屌撚到佢反艇
你真係唔識架喎
4月30號正日肥姜唔喺香港去concert tour,姜屍預4月23號肥姜喺香港,肥姜會去姜屍搞嘅生日會見佢要去mkv活動咪發爛渣
搞呢啲活動要用肥姜啲相用肥姜個名要公司approve,所以公司一定知姜屍4月23號搞活動,唔存在「人地點預到你係23號先搞」
點都好姜屍點都係閪架喇
公司見面會係23號 生日正日係30號
咁樣叫撞期
生日應援唔係生日正日搞咁on9
4月30號肥姜唔喺香港去concert tour丫嘛
上年肥姜都去生日會,姜屍梗係想見真人咪搵4月23舊曆生日搞
其實肥姜4月23去可以同時去mkv又去生日會嘈嚟好on9就真
屌你條女陪撚埋佢去睇nba,跟出跟入影埋相入鏡
其實根本唔多人 吹到大混亂
你係肥姜都屌後生啦 難得班老嘢連棺材本都課埋畀我喎 趁有錢屌後生啦
髮型師好似都係老女人嚟
原來係舊曆
多數都係老一輩先會搞舊曆
鳩蛇集齊料開POST未
支持姜逼離巢, 自己開公司自己賺
人哋個外型都會執靚啲
其實幾sweet,鳩sir咪盲反
班姜媽仲惡過公司,有本事夾錢買斷肥姜份約自組經理人公司捧佢囉
鳩sir有冇相
冇cap 低,搵唔番IG得一日
難得mirror 有得英文受訪正正常常
班鏡狗又要出醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞