有無smart #1車主拎左車 感覺如何?

40 回覆
2 Like 2 Dislike
有個Tg group. 如果想了解多d. 入去問應該多d人答到你。

https://t.me/smart1ownersclubhk
實好多bug
差電睇你用咩差
快差半個鐘已經可以差到80%
中差最快22kw可以兩個鐘由20%差到80%

隔音我覺得ok,但當然無靚房車咁好
不過本身佢電動車其實都已經算好靜
琴日見到部,怪怪的,個頂咁高
遲啲都想買呢部
吉利
冇app用咁顛,咁買電車黎做咩

佢細電, 如果要特登差 同時又冇app 係超唔方便
要買可以等埋架3
至少有尾箱, 除非你成日泊街
遲d 就諗 #3啦
zeekr 又點睇咁多位巴打
當佢countryman咁
幾時有smart #3
3唔係 Coupe,尾箱仲細D咩 ?
開始喺街見到幾部
Smart #1 在全新電動車「一換一」計劃下,宣佈引入全新 smart #1 Pro+ 版本,售價由 HK$269,000起,讓車迷在新電動車「一換一」計劃下仍能盡享稅務優惠。全新 smart #1 Pro+ 推出專屬顏色,以宇宙黑車身配上亮光黃車頂,加上全新三幅式設計的 19 吋合金輪圈,以鮮明設計打造型格外觀。車內更配上 Pro+ 版本獨有的閃電灰車廂內飾,與車身外觀形成鮮明對比,讓駕駛氛圍添上活力。smart #1 Pro+ 同樣搭配永磁同步摩打及 66kWh 電池組,能提供 272 匹峰值馬力及最大 343Nm 峰值扭力,WLTP 續航距離為 420 公里。

交流電7.4Kw 咩都好 問題係呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞