One Piece 海賊王第1112話情報+討論

277 回覆
17 Like 8 Dislike
動畫1101 預告 新畫面
睇黎要靠隻機械人救場
呢個都算係討論one piece漫畫嘅常態嚟
無論連登又或者其他平台,頭一轉簡單情報都會屌咗鬼 先,通常都係鬧拖劇情冇進度之類
但到有詳細啲嘅文字情報或者出埋圖,一般屌嘅人就少啲
最後係泥佬?
似黑鬍到準備食火星
仲白卡咁say 緊sorry
本話沒有出現索隆和甚平。
係咪俾fake leak搞到專登提一提
熟悉嘅run please 返嚟啦
不過都正常嘅,幾隊人都要講,真係仲有幾話先走到
最後個個我估係黃猿
打幾下要變返老人 呢個設定真係多舊魚
凱多都唔會變返人形態
斯圖西係無間道?
好撚廢打兩招就變老人
三檔岩岩出果陣用完都會變細路啦,下版本更新完就冇副作用喇
今日先知
五老星:水星,金星,木星,火星,土星
古代兵器:天王星,海王星,冥王星
在實驗室,約克帶領瑪茲聖(火星)來到裝有監控器的屋裡,在那裡貝加龐克的信息開始廣播。瑪茲聖使用巨大的光束瞬間便摧毀房間,但廣播並沒有停止。
約克解釋道,廣播的真正來源是貝加龐克發明的最新版本的電話蟲,稱為“放送電話蟲”,它被藏在別的地方

即係呢條友明知個訊號源o係邊,先帶老世兜一轉花園先?
乜撚野劇情黎
成個尼卡都垃圾設定
6檔 nagga 形態
就黎變龍珠
其實廢老型態果陣叫波尼用能力變返佢做後生咪得
都做唔到天龍人
直接帶老細去source嘅下場係死, 老點佢遊吓花園嘅下場係又係死
臨死前洗白做返次好人掛
廢老個頭硬過凱多支棍
黑鬍應該唔會特登take risk同廢老星打
所以之前先叫devon去摸土星copy佢個樣
金星幾型
one piece就係咁, D野唔講出黎由至可, 一講出黎一定出事
好似vega punk個10分鐘咁,好地地即刻講唔得既,係要等10分先可以講,咁都估到一定出事
再加上之前個古代機械巨人出左場一下,都估到佢之後一定會出黎救場
(路飛的臉又變得十分搞笑)
佢點會死,老細想要聖母火,靠佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞