[Amazing China] F1 2024 中國站 討論區

1001 回覆
1 Like 31 Dislike
唔算,唔係主看台都係兩千就得,佢零成本架
可能今年太多人餓車

但有一樣係要小心假飛,所以係賽場門口交收,一齊啫飛入就最安全
冇飛就咁去都搏唔過
我都係2揀1
揀左父親力量
平時認到都以為自己認錯
如果我見到可能會諗下會唔會去上海順便黎香港
林sir都去左韓國

但我諗既過程中可能佢已經走左
拎定望遠鏡睇 turn 2/3
主看台大電視係睇得舒服既

我去親都係後面大直路 hairpin 個度,但 grandstand 應該好似入唔到個一個 zone
呢單堅好笑上撚錯車都得
之前就係聽北極蝦講話果個位夠高可以睇到條track大部分位置先買果度

今朝出門口唔記得拎望遠鏡 睇怕聽日都要門口買副雞雞地既黎用住先

第一場巴林個成績已經知道係咁先

我記得呢道有人拎過細牛架車同上年RB19比嘅同場地時間,其實唔差得好遠
即係其他大隊嘅研發今年已進一步,RB19頂唔住。始終係上年嘅產物,無保証今年依然可以係前列。
新年嗰陣有LaFerrari
以為有新升級
日本站個大升級肯拎出嚟未
有pitwalk但得買package嘅先有得去
四萬係麥嗰期已經覺得佢吹大咗
無諗過仲有隊收留佢
佢都係pr 做得好先生存咁耐
反正嬴緊,番歐洲先啦
北極蝦仲有寫架原來
除左 hairpin, 其他由 turn 1 到 turn 12 都睇到但要坐得高唔俾 pit building 遮到先

望遠鏡賽場無就聽晚去番城先買啦,入面個啲應該幾濕鳩,點會漏呢樣無拎架
Download 美團睇下啦
個條友係我對比時間,仲諗住冬測沙包今年有睇頭

大牛點解要轉 concept 就好似你所言 RB19 已經去到極限要再開發,但估唔到係原來上年一開季已經榨左架車95%既潛能

而家要睇細牛班友功力點樣變部 RB19B 出黎
點解龍年整隻老虎
Russell 點解會譯到拉塞爾
其實今年好似RB20都無放星得咁勁 法記收窄咗差距
係睇下imola會唔會拎到部真RB20出嚟
拉塞尔好像是虎年出世
係唔記得邊度睇過AN話個concept已經無晒貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞