(突發)張致恆已經走投無路了

451 回覆
73 Like 394 Dislike
雯雯一邊除褲,一邊屌Steven:正一死廢柴,剩係識扑嘢!
Steven: 收嗲啦八婆,一陣你爽試下唔好叫!
雯雯:喂你個死佬,戴套呀!唔撚想咇多件呀!
Steven: 有閪錢買dom 咩!搭車返工嘅錢都冇呀!買dom,你都on99!
隨即,16cm 嘅肥壯鳩一嘢捅到最入
雯雯被突如其來嘅猛鳩插到底
咩dom 呀,冇錢呀,生多件呀...
一掃而空,腦入面一片空白
剩係享受Steven 碌鳩嘅形狀
雯雯忍唔住‘’吖‘ ’咗一下
呢一下俾廢柴Steven 聽到
面帶微笑咁取笑雯雯:屌,成日屌鳩我廢... 我插你一下咋,已經忍唔住要嗌!話撚咗你爽咪撚嗌㗎啦!咪撚再出聲呀嫌三嫌四,平時都屌得我多,今日我要屌撚死你!!!
16cm 嘅肥壯鳩好快已經濕撚到去袋底
雯雯逞強一粒聲都唔出
有幾下Steven 特登大大力屌
雯雯為求力保不失,雙手um 住自己個口
Steven: 你個死臭閪,轉身!
雯雯擰轉身,推車
巨鳩磨濕鮑,Steven 用龜頭磨雯雯粒陰核
Steven: 想唔想要呀?求我吖!
雯雯:快撚啲擺入去啦仆街,忍唔住喇,想噴
Steven 又用16cm 嘅肥鳩一鳩屌入去
雯雯條腰,屎忽,出現肉眼可見嘅痙攣
不停上下抖動,Steven 大喜:死淫閪。
雯雯喺Steven 不停抽插,撞擊底下
迎來佢嘅高潮,雙腳蹬撚到直。
16cm 嘅肥鳩滑撚咗出嚟
Steven 正想中出嘅時候,雯雯高潮咗
望住成身震晒嘅雯雯
Steven 反轉雯雯個身
雙腳掛喺Steven 膊頭,抬高雯雯屎忽,條腰墊高枕頭
16cm 鳩順住陰道嘅角度一鳩插入
呢個姿勢係屌得最撚入
雯雯反白眼,脷都不自覺屌到伸咗出嚟
雯雯忍唔住叫到拆天
大家都知公屋啲隔音好撚差
尤其Steven 窮撚到閪咁
冇錢開冷氣,開埋晒啲濕鳩usb 風扇仔
打開晒走廊啲窗通下風
雯雯嘅叫床聲響徹全層
佢哋嘅街坊們落街買餸
聽到雯雯嘅呻吟
三姑六婆又討論:唉,不事生產,剩係識做愛,兩公婆一擔擔!

雯雯呢個時候已經失控
Steven 或成最大贏家
唔駛返工之餘,又可以無套屌閪!!
最後,唔駛問,Steven 肯撚定係中出
Steven 喺雯雯個閪入面泵撚咗十下左右
抽返碌鳩出嚟,龜頭𠹌住條精液絲
Steven: 幫我喺床頭拎盒紙巾嚟吖
雯雯:喺你隔離咋喎!都唔撚拎!死廢柴懶撚過閪咁!
Steven: 肚餓呀!仲有冇嘢咬下?
雯雯:你都冇撚返工,邊撚度有嘢食呀?得返一包福字麵咋,自己煮啦,我要入廁所洗閪。
Steven 一鳩攤喺床,唔撚郁。
轉個身唔小心瞓落雯雯流出嘅精液度
唔撚理,照瞓。真係懶撚到仆街。
雯雯用咗30分鐘,終於洗完殘留嘅Steven 精。
個閪又好似上次咁又紅又腫
正諗住屌鳩個死佬嘅時候見佢攤屍咁攤
真係屌佢都廢鳩事
入廚房拎兩隻公屋鐵兜出嚟
倒啲滾水,將包福字麵啪開一半兩份食

有啲咁嘅老公真係唔知前世做過啲乜。
佢都無試過行條路 咎由自取 垃圾

去問下鐘生 有冇拳賽上去俾人打 賺下錢
佢有搵過?
今日就話冇錢交電費
下次係咪水龍頭IG直播冇水
生咁撚多個同人講無錢自己拎黎賤
過咗1萬俾佢 希望冇事
可能考唔到綠卡
佢上次唔係話已經最後一次啦咩?

乜嘢頂埋今個月就得
清坐時光機返去捐比佢?
過咗10萬
應該頂到一兩個月
危站未先
劇本黎
之前唔係送外賣咩,依家冇撈啦?
如果係就根本係人既問題,幫得幾多
幻想吓屋企有三四件化骨龍 一日返足24個鐘都搵唔夠啦 除非佢返返去10幾廿年前最當打嘅時候同Kenny一齊搵錢
我以後有現金問題就會貼qr code, 咁樣就會解決所有問題
三四件,咪又係咁養
d 衫又可以輪住著,奶粉尿片呢d 有限錢
唔明有咩洗費,你話開始供書教學就話姐
我都入左一百
佢仲有邊一招?
買condom
同老婆拍AV囉,橫掂兩面都性上癮
又乞錢

走投無路kol
上個月嘅最後一次
係咪好難考?
琴晚洩洩果陣滴晒
咁撚有錢就還錢啦 屌你老母
已捐 $10,000 希望幫到Steven 渡過難關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞