Steven再次post QR code求救乞錢:已經諗唔到辦法

127 回覆
5 Like 311 Dislike
又黎?
onlyfans唯一辦法
又話過左3月會回復正常:

係咪成日要人資助佢地飲飲食食,冇錢就上網R?

已經諗去到唔到辦法

有冇人知咩意思
我都想乞,我假扮Steven一下自post上黎有冇得諗
唉 損少少
我都唔明佢打咩
乞衣都出街乞
佢就就咁post 個qr code坐等收錢
做乜要貼佢個code上連登?
應該遮左佢
條廢柴肯定扑嘢嗰陣用傳教士式擺老婆對腳上膊頭,用佢16cm巨腸出出入入,雯雯黑口黑面都忍唔住面都紅晒。

當feel到老婆個鬆閪都開始縮緊嗰陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒脌!老婆高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴費事俾佢知有幾爽。

然後Steven粒聲都唔出就射咗,頂盡子宮口狂噴,費事出聲,出親聲雯雯都閪口閪面。

雯雯對住條廢柴咁耐都知佢射咗,一手推開Steven。Steven抆返條J出嚟,右手一揈,啲餘精滴晒落老婆個充滿橙皮紋嘅肚腩度。

雯雯:「屌你紙巾都懶撚得攞,唔撚死都冇用!」然後Steven又撻返落床撳電話:「肚餓呀。」雯雯:「食屎啦你去!」然後又著返套超黃睡衣去煮飯,因為冇錢嗌外賣。

一路炒餸一路口噏噏,一路揞住隻紅腫閪feel緊啲餘震。然後班細路開鎖匙入返屋準備開飯,拎啲公屋鐵碟出嚟⋯⋯
綜援都唔撚拎做乜鳩??
而家覺得果啲吃飯黨係街問人攞錢都有骨氣過你
Lm 睇傻鳩繼續供養佢地一家
佢地一出post話d細路冇飯開、冇得開冷氣、生日想去一次迪迪尼,d媽媽就同情心泛濫,覺得小朋友是無辜,乖乖課金比2件老千
完全係對自力更生頂硬上既人最大既侮辱
大家幫幫手啦
閪就你屌,家就我養
電費都交唔到,點樣養d 化骨龍
放老婆隻閪特寫
比人嘟八達通嘛
柒頭皮
佢地兩公婆好好地去打份工得唔得
成日出黎乞錢
真係唔知兩條友咩事
窮有窮養
窮你地幫我養
貼個code就乞到 點解要打工?
佢知道話俾人知冇曬辦法就係一個好辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞