想結識下渣type r 既巴打

108 回覆
1 Like 12 Dislike
香港渣得type R既九成係改裝狗
十隻改裝狗九隻改響喉

梯r唔改渣黎把撚咩
on99

下個月整自訂Plate number

SOR9RY

依架梯r架粒蛋咁

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/22/224546_7e54b84d5a8466c1dc903dbd9fb0006b.jpg[img]

下個月整自訂Plate number

SOR9RY

依架梯r成粒蛋咁
35 萬係咪自動波?我就覺得你應該要買棍仔,雖然貴好多不過個價硬到暈,以後賣出去分分鐘升

5速棍黎

三十五萬有架正棍NSX?

利申 屋企人架全原裝正棍零首行貨試過比人開七十萬,不過無賣

A45 咁耐先過黎
有無買新車?

你幾時過左黎連登
35係連稅呀
阿爸個business partner黎, 個uncle 本身自己做左三十年日本車
純粹special offer比我

同朋友夾份搞d小生意呀,岩岩先叫做得閒返d
35 萬係咪自動波?我就覺得你應該要買棍仔,雖然貴好多不過個價硬到暈,以後賣出去分分鐘升

5速棍黎

A45 咁耐先過黎
有無買新車?

Hi 有,換左車
廿幾萬出架易手FD2仲要唔改當腳車係咪好on9

真係好鐘意好鐘意FD2

我都好鐘意呀屌 但係新車廿萬有找

Fk8定fd2先

Fd2 不過08定唔知07年款 fk8新車都50啦 咪玩我啦

日水運番黎?
Euro R 得唔得
講細cc大馬力
volvo v60 polestar 算唔算最勁?
2.0 367hp

v90 xc90
未fine tune 都320匹

佢副2.0 tri-turbo 450hp添 儲定錢買俾個孫
香港渣得type R既九成係改裝狗
十隻改裝狗九隻改響喉

梯r唔改渣黎把撚咩
on99

改唔係問題 係唔好鳩改

架s2k 用咩燈 可以咁光?

真係好光, 我部fairlady 夜晚落雨既話係完全睇唔到路

真係好光, 我部fairlady 夜晚落雨既話係完全睇唔到路

大家都是用xenon hid
換隻靚d既膽就得
揸緊EK9返學

返VTC?

換隻靚d既膽就得

求推介,你HID用緊幾多W,洗唔洗上到60~80W
換隻靚d既膽就得

真係好光 好白
同新benz 差唔多

換隻靚d既膽就得

我嗰架都係咁光 原廠膽 成日想換8K膽但要拆好多嘢

換隻靚d既膽就得

我嗰架都係咁光 原廠膽 成日想換6K膽但要拆好多嘢
Hi,H車巴打

換隻靚d既膽就得

原裝好似3-4000k
業界最光應該得
飛利浦6700k/giga 6700k
二隻都好似3300lm

換隻靚d既膽就得

原裝好似3-4000k
業界最光應該得
二隻都好似3300lm

但我dc2裝 怕裝左個燈影射到上天
架s2k咁白 應該都係6k光?

換隻靚d既膽就得

原裝好似3-4000k
業界最光應該得
二隻都好似3300lm

但我dc2裝 怕裝左個燈影射到上天
架s2k咁白 應該都係6k光?

想問下dc2你遇到過啲咩問題?渣左幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞