Asics Mizuno 集中討論區 (5)

720 回覆
1 Like 4 Dislike
仲軟咗?
30 都已經好軟,軟到比人話無咗kayano 既穩定性
咁31即係完全唔駛諗
係....

個staff 同我講,話kayano 系列係一代硬一代軟,即係話30比較硬,依家31軟啲,將來32又會硬返,咁樣

其實我係上年先開始著kayano,我唔知在以前幾代係點樣,咁其實係個staff呃我,定係點呀
放心 唔會停產住
日森大把仲會有特價
或者日本專門店手
但我係要著2e 加闊版 應該係數量少好多?仲係咪大把貨?

我係近一年先開始著kayano 嘅,以前著開ultra Boost,覺得kayano真係好著啲。我行去ASICS 專門店問啲職員,個個都同我講話咩30 2e 一早斷曬貨,買曬㗎喇,唔會再返貨架

但我之後喺馬拉松嗰邊搵到仲有,係唔知仲有幾多淨
係日本大把啦
你有冇試過嫁
今次31好明顯比上一代個足弓support比上代好左喎,一著入去個感覺已經feel到
30 to 31同nimbus 25 to 26個情況一樣,25同30都係大改一出果陣太冧,所以今次呢代調返硬d support好d
香港唔敢入舊版同特別碼數啫
之前出咗30一排
我去日本買全黑29都齊碼
扁平足人士買返14加鞋墊
有呀 我已經買咗一對31 著咗幾星期添

足弓嗰個位我唔肯定,我著重嘅係後踭嗰個位,鬆咗少少,搞到行路嘅時候有少少甩踭嘅情況
原來係咁 門市啲sales 講到就嚟絕版咁樣,個個叫我買31算
應該係馬拉松d貨佢地望唔到 自己賣晒咪話無

新一代出上一代停產,但市面仲有好多上一代嘅貨,d人仲買到咪以為仲有
你喺香港問,又真係賣晒就無,或者賣剩少量唔齊碼,唔返舊貨,而上面位巴打答你日本有,同香港無係無關係
買唔買 mizuno graphpaper wave prophecy 灰色好
大家知唔知大阪仲會唔會搵到 moc 買呢
你唔好以為架仔唔抄鞋啦
有無人抽kith kayano 12.1

兩隻色點揀?
下面嗰隻
話說kith抽鞋點轉usd俾錢
佢揀個碼數計uk 定us
Where 有得抽
Kith App
Thank you 😊
請問MIZuno wave mujin tl gtx洗唔洗買大半碼? 定跟平時NIKE ADIDAS就得? thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞