[蘋果批強勢回歸,岳伯仁大軍壓境] 2024年4月海外賽事討論區 III

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Tastiera毫不意外 搵左雷西
有事就鬼佬冇事就松山
鄉下邊有GI跑
雷係堀副帥呀嘛
無乜配種價值
生活格調走去跑場讓磅新潟大賞典咁撚頹

熱身啫
0076 名無しさん@実況で競馬板アウト 2024/04/18(木) 17:44:16.52
あ、制裁点が厳しいから休むのかなもしかして
Greenham Stakes: confirmed runners and riders

Alaskan Gold - Oisin Murphy
Army Ethos - Hollie Doyle
Ballymount Boy - James Doyle
El Bodon - Tom Marquand
Esquire - Danny Tudhope
James's Delight - Richard Kingscote
Mister Sketch - William Buick
Room Service - Tom Eaves
Son - Pat Dobbs
Watch My Tracer - Callum Shepherd
Zoum Zoum - Rob Hornby
Rothschild 啲馬係咪比晒Pouchin騎啦
踢咗巴蛇番隆尚

屌唔記得lm
講講下牙勝除左大食 又係成日同武狗一齊唔知仲咩輸
皋月賞擺好少少贏埋
杜拜出遲+發夢 無話可說
天秋 日本盃就一定輸 對上春秋分
同埋明顯牙勝屬於越戰越勇
不如留日本跑足秋三關
日本馬遠征凱旋門 真係好浪費競賽壽命
都唔知要幾超嘅馬 先可以日本有績 又贏到凱旋門
呢鑊有趣
連日本仔都話大阪盃輸到趴係度既tastiera如果因為換左雷騎入到P既咁日本騎師成班都...
lm跟進先
皋月賞牙豐發瘟
無話可說
到牙豐傷
好似行緊特別周路線咁
有時候啲馬去唔去
都關騎手騎得舒唔舒服事
好鬼有性格
AR: 啲飛機餐唔好食重要啲
4歲牙勝去杜拜快跳傷 抖到秋季
之後秋季天皇賞 賽前到豐寶傷 換咗戶崎
開始以為返了 跑第7 日本盃先開始轉好第4
跟住人馬合作 即刻贏返場有馬紀念

當以為精神氣一體之後
去到杜拜一個分心扯旗 一個夜晚開始眼瞓
如果寶塚都係跑到咁柒 不如唔好去凱旋門了
留返國內啦
一係超神 一係超鬼
AR暈機浪之後 真係一步都唔願跑
天下第一高手都無佢乎
直接趺到得返87分 班賽級數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞