有冇人想領養貓

27 回覆
2 Like 32 Dislike
我知道唔要隻貓貓唔好 但覺得再拖既話對佢定對我都唔係咁好 襯佢仲細 未到1歲搵個個屋企應該會更好

貓貓原先都係買返來 依家已經絕咗育 嗰陣時check過所有健康正常

貓貓好活潑 會四圍跑跑跳跳 有時又會係咁叫 我地原先係想養隻靜靜地嘅貓坐大脾 所以如果有人想領養一定要有耐心同愛心 同埋惟一領養條件係裝咗貓網
我地依家買咗嘅糧所有野都可以送埋

貓貓相我放tg 有興趣嘅搵我tg
有咩原因要棄養貓貓?
你棄養係因為佢成日跑跑跳跳?
咁細緊係周圍跳
麻煩接手隻貓嘅人影下樓豬個仆街樣再擺上黎
棄養正仆街
你買隻公仔咪算囉...
下次淘宝买猫
九成人係為條女
連登見唔少,乜柒野條女敏感
呢啲咩唔知敏感真係得啖笑
買之前去貓Cafe / 朋友屋企撚下貓 就知啦

利申 養之前去過貓cafe 同朋友屋企幾次 證明自己係會皮膚敏感 會紅腫同痕
最後無養
只能遠觀
你本來以為動物係會你想佢郁先郁?
你買隻玩子貓咪得 做乜鳩買隻有生命既貓
貓就會跑號跳跳嫁啦 人地係小朋友黎 屌
其實如果你嗰隻係名種貓 未大個仲要送就實有人要
不過俾人屌棄養係走唔甩
棄養死全家

貓貓好活潑 會四圍跑跑跳跳 有時又會係咁叫 我地原先係想養隻靜靜地嘅貓坐大脾

貓貓好活潑 會四圍跑跑跳跳 有時又會係咁叫 我地原先係想養隻靜靜地嘅貓坐大脾

想坐大脾搵條女坐咪算囉 養乜撚野貓
極不負責任
tg 冇左既
唔一定架,我屋企人以前淨係養兩隻短毛貓,我都無敏感,後來多咗隻長毛貓,我就敏感到氣管腫脹要入醫院。平時去貓cafe,朋友屋企有養長毛,我都無事。所以好難解釋
Tg消失左 係有人已經領養左定係俾人屌到潛左水?
你呢啲心態麻煩送走左隻貓之後唔好再養下一隻
我隻貓都好痴人 要人摸 但唔比抱 但都係咁錫佢
然後而家開始肯跳上隻腳一陣 因為想食野
咩貓又唔講,相又無張,講撚呀
唉 巡例屌一屌你老母先
祝你同你屋企人長命百歲,百病纏身,男既生性病,女既比仔姦
TG我@hugo1991
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞