有冇人覺得屯門刀削麵做得冇錯? 反而條學生妹on9!

263 回覆
101 Like 2180 Dislike
到底有無懶人包?

1. 疑似學生 兩個人去間小店食一碗麵,人地店舖有最低消費,但店舖冇理是旦

2.學生埋單話做乜兩個人食一碗麵冇得減兩蚊

3.店家話學生果件唔似校服,唔俾優惠

4.學生上Google俾一星

5.店家貼學生校服相(樣打左格)

6.學生識網台記者,帶埋記者上門搞事
我去食個麵又畀人po上網又比人推又屌都我覺得你係白卡
#MM|屯門本土小店!霸氣有性格兄弟傳承父親手藝 情懷手工刀削麵 | #美味道來 #4K
https://lih.kg/3674699
兩個閪客,食一碗麵,仲R 2蚊優惠,俾一星評分
唔貼你全樣打左格已經仁至義盡
女仔想食少啲同男朋友一齊食又唔得
你有最低消費要講明呀,落單嗰下就應該要講清楚
兩蚊優惠唔畀咪唔畀你係老細你話事呀嘛,呢個問題真係好細好細

問題唔係呢個
一星評分有邊個會睇到邊個會特登去查有乜影響先,本來係冇人會知道呢件事普通餐廳小型爭拗每日都有㗎啦
你po人上網想公審人哋而家畀人公審返咁就係負面行銷喇
你同D大陸人一樣,人地門口寫明最低消費就睇唔到叫人提
寫學生優惠就一定要拎到。

公唔公審主要係學生識網台記者,而店家行為激動,所以先有位你地入

無阻兩個人食一碗麵仲要R 2蚊優惠呢個閪客行為
驚俾人po返上網公審
無品刀削麵
唔係

最低消費你當門口睇唔到,佢落單嗰時阿姐都要講下係咪呀?如果真係要嚴格執行嘅點解落一碗單又ok呢即刻趕佢出去啦

兩蚊唔覆啦你係老細你話事

你有冇諗過你唔po人上網之後嘅事都唔會發生
係你公審人哋先有人哋公審你

假如人哋當面話你檔餐廳啲嘢唔好食你係咪會好似台灣個超哥咁請人食超派鐵拳
下,返緊學去?
仲貪2$?
你去日本食拉麵試下2個人入去叫一碗
之後話門口冇提
唱埋國歌好唔好?
復活節假期呀,用下腦都知有冇睇曬成條片架
懷疑果日佢地扑完野先落去食飯
個學生妹睇個樣都知佢雞
唔抵幫
做咩Spin去$2學生優惠?

間鋪衰在濫用閉路電視將食客嘅相擺上網
其實係
唔比2$就要搵黑記搞人
拉條女啦,佢擅闖私人地方
條仔就衰11
呢度係香港
接受唔到落一碗就落單嗰刻趕佢出去
唔係畀佢落到一碗嘅單
證明呢條規矩d伙記都唔care囉
見到唔夠數都唔出聲
係咪擅闖咗你老母個閪?
所以咪閪客囉,仲講

依家搞到識記者大晒咁

人地小店經營唔係大集團,可能全家人人搵得少過老麥,本身已經躁,仲要俾你地搵記者搞。
打人都冇錯?
帶埋你成家出來被人打啦柒頭
做乜9每日都有依啲po ?
當年D黑暴都係咁打香港警察
又係用遮

刀削麵手足黎
伙記唔在乎你公司嘅規矩=係客人閪
搵得少過老麥嘅叫嗰兩個仆街仔出嚟打工
香港地有邊個唔躁,全香港得你可以躁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞