唔好對我咁好 我真係會中意你架

47 回覆
11 Like 3 Dislike
越對我好只會令我越嚟越想依靠你

好易依賴
抗拒唔到對我溫柔既人

I know that feel sis
好自然就會依賴 然後

Really know that feel sis

真係呀屌

好易依賴
抗拒唔到對我溫柔既人

好自然就會依賴 然後

唔會架唔會架 我係特別架

好易依賴
抗拒唔到對我溫柔既人

好自然就會依賴 然後

最開心係 整日約我去睇戲
點知佢其實對我係冇feel喎

好易依賴
抗拒唔到對我溫柔既人

依賴係最危險既事
lm

好易依賴
抗拒唔到對我溫柔既人

好自然就會依賴 然後

最開心係 整日約我去睇戲
點知佢其實對我係冇feel喎

好慘 苦盡甘來 共勉之呀sis

好易依賴
抗拒唔到對我溫柔既人

依賴係最危險既事

殺死我的溫柔
咁你咪鐘意我囉 我都鐘意你架

我驚你對其他人都係咁好 話我知我唔係自作多情啦
對你好 都係因為鍾意你喳 傻豬

嘻嘻 我好中意你呀
成日都好有衝動想抱住你

同我一齊啊 我會錫哂你

呃人既

寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你

如果痴痴的等
你咁樣我會我鐘意你

你有意思既咪俾翻啲回應囉
有啲怕醜仔唔敢俾人知佢鍾意你 會對其他人都咁好黎遮掩
我真係鐘意左你啦 你開口問啦

你有意思既咪俾翻啲回應囉
有啲怕醜仔唔敢俾人知佢鍾意你 會對其他人都咁好黎遮掩

可以點回覆?我怕佢只係當我係朋友
我真係鐘意左你啦 你開口問啦

就是開不了口讓他知道
可能佢覺得佢襯唔起你 唔想冇咗你 所以唔表白

唔會掛 我唔會咁諗架

唔會掛 我唔會咁諗架

佢點會知你點諗
Be cruel to me cause I'm a fool for you

I poured my aching heart into a pop song
其實講得依句姐係想你唔好鐘意佢啦

佢唔係講呢句
但係佢冇講過 "you're rarer than a can of dandelion and burdock and those other girls are just postmix lemonade"

佢唔係講呢句
但係佢講過 "you're rarer than a can of dandelion and burdock and those other girls are just postmix lemonade"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞