唔好對我咁好 我真係會中意你架

47 回覆
11 Like 3 Dislike
Be cruel to me cause I'm a fool for you
就係想你鐘意我
Agger
I pour my aching heart into a pop song~~~
就係想你鐘意我

係咪架?唔好呃我呀
I pour my aching heart into a pop song~~~

Please, can I call you his name?
對人好真係會拎人中意自己???
You have got that face that just says
"Baby, I was made to break your heart"
越對我好只會令我越嚟越想依靠你

有機會 加油呀巴打
You have got that face that just says
"Baby, I was made to break your heart"

對人好會做兵咖咋
對你好 都係因為鍾意你喳 傻豬

嘻嘻 我好中意你呀
成日都好有衝動想抱住你

有機會 加油呀巴打

唔會

嘻嘻 我好中意你呀
成日都好有衝動想抱住你

同我一齊啊 我會錫哂你

嘻嘻 我好中意你呀
成日都好有衝動想抱住你

同我一齊啊 我會錫哂你

呃人既
你鍾意我d咩呀 我改呀!

好易依賴
抗拒唔到對我溫柔既人
你鍾意我d咩呀 我改呀!

我中意你唔中意我呀 你改啦

好易依賴
抗拒唔到對我溫柔既人

I know that feel sis
好自然就會依賴 然後
ok

嘻嘻 我好中意你呀
成日都好有衝動想抱住你

同我一齊啊 我會錫哂你

呃人既

寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你

好易依賴
抗拒唔到對我溫柔既人

好自然就會依賴 然後

Really know that feel sis

好易依賴
抗拒唔到對我溫柔既人

好自然就會依賴 然後

Really know that feel sis

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞