卡卡前妻透露離婚原因:卡卡太完美!

17 回覆
3 Like 2 Dislike

【Now Sports】退役巴西球星卡卡的前妻向巴西媒體表示,與這名前金球獎得主離婚,是因為覺得對方太完美,反而令自己缺少了快樂。

2005年,卡卡(Kaka)和青梅竹馬的卡露蓮拉埋天窗,人們都覺得這對金童玉女十分登對,只是想不到這段婚姻維持未到10年,兩人意外宣佈離婚。

卡露蓮最近接受訪問,就談起離婚原因:「卡卡從未背叛我,相反對我很好,給了我一個美好的家庭,但我並不快樂,總覺得缺少了一些東西......問題是,她對我來說太完美了。」

卡卡和卡露蓮現在都有了另一半。卡卡在離婚兩年後,認識了現時的未婚妻狄雅絲,並且在前年誕下一名1歲大的女兒。卡露蓮則在2021年和巴西演員史卡柏結婚,最近也已懷孕。

https://news.now.com/home/sports/player?newsId=sp38901230711

應該係太完美主義?
可能同個咁完美既人一齊太有壓力,覺得高攀唔起?
好男人女人係唔會珍惜
又一個例子
完美都唔得

屈如卡卡都唔掂
女人始終都係m底
意思係卡卡太正經太老實唔夠刺激唔夠fuckboy
卡卡應該出去偷食幾次可能挽救到婚姻
因為9成女人都係臭閪。

對個普通男人,佢哋厚面皮都可以忍。
但對住太好嘅男人反而會自慚形愧。
女人☕️…
其實似係佢地有d地方真係唔啱
但唔想係media面前唱衰/投訴佢
唔搞d drama唔安樂
女人 ☕
我諗在座各位都冇卡卡咁完美
所以可以唔洗驚自己遇到呢啲事
好人卡
估唔到我都有樣嘢同卡卡一樣 就係會被女人派好人卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞