第42屆香港電影金像獎 集中討論 (2)

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
件衫
魂。初弒
賣廣告係原罪
呢啲本土業界野,真係唔介意忍一忍廣告
https://programme.tvb.com/tc/13thasianfilmawardsredcarpet_120609/%E7%AC%AC%E5%8D%81%E4%B8%89%E5%B1%86%E4%BA%9E%E6%B4%B2%E9%9B%BB%E5%BD%B1%E5%A4%A7%E7%8D%8E-%E8%88%87%E5%B7%A8%E6%98%9F%E5%90%8C%E8%A1%8C
第十三屆亞洲電影大獎頒獎禮3月17日晚假將軍澳電視廣播城舉行。一眾有份入圍角逐獎項的候選電影人陳果、郭富城、惠英紅、黃河等,以及眾多亞洲電影的台前幕後精英,包括早前公布當晚頒發「終身成就獎」得主韓國殿堂級電影導演李滄東;以及「AFA新世代獎」得主的韓國演藝人金在中,亦會盛裝出席盛會,主持周奕瑋、張厚耀現場直擊星級嘉賓步入紅地氈,衣香鬢影的熱鬧盛況。
咁TVB依家真係好撚窮
有冇viu以外嘅直播link?
可能搞大灣區頒獎典禮
香港婆婆衫
香港後走要去台灣先多少少機會

劉謙
不日1出色+驚喜D
2好似有少少回落
但都好值得睇
年年啲對白都係咁
魂初·弒
vpn啦
你地啱

那麼TVB是怎樣在2018年開始,失掉這個轉播權,落入ViuTV手中?此刻主席再次嚴肅起來︰「我不清楚曾志偉上場後有沒有興趣,但之前TVB在投標上便表現得不太積極,有一年(即2018年)不知為何?一開標書,因為我負責監察的,看到(出標價)自己條頸都已經滾燙!你儘管不想投,也不要出一個低到侮辱人的價錢,根本不想做又為甚麼要出標競投呢?不需要做到這一步。所以藉住這個訪問想讓志偉聽到,下次可以預多點錢的,又不是給我的,只要投到便由你轉播。」
咁冷靜
上年無播,有得喺YouTube 睇
今年tvb播返,YouTube 就鎖咗香港ip
比fish同阿談撳住嚟打
次次都冇稿冇彩排好難搞
多頭髮過dee gor
條裙好似去街裙咁
唔好啦
Hoytv專心賣女同埋做體育算啦
都要加埋小S吹奏先出名既
所以人地Oscar 真係好好
起碼有心做,有採排過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞