悉尼商場隨機捅人案6死 疑凶為精神病患

47 回覆
4 Like 5 Dislike
拎野頂住個癲佬果男人都幾勇 自問ff 未必夠疆
一個要坐監,一個醫一陣就出嚟,點計?
Men☕️
Religion of peace
講緊監禁/治療時間不同你就越扯愈遠,不着邊際 。
講咗啦,白人疑似馬爾他裔
但也有部分消費者和購物中心員工試圖出面阻止凶嫌。

點解冇澳洲連登廢柴喺度屌人有刀點幫?
唔怪得係黐線佬啦
意大利裔wo
尋日成個時事台一睇標題就衝出嚟話係回
而家潛晒落地核
坐終身就大家都唔驚
白人先多白卡
過黎北美感受下
所以咪話唔怪得知
必須講句,呢隻蛔唔係精神有問題,只係左膠將蛔嘅恐襲spin去黐線佬,企圖轉移視線。
不過呢隻蛔都總算為地球除咗一隻蝗,算係有極輕微嘅貢獻

澳洲悉尼商場持刀襲擊案兩名死傷中國公民均為留學生
https://lih.kg/kHNCeT
#3 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

仲講緊
Bondi beach仲大鑊
澳洲悉尼商場持刀襲擊案兩名死傷中國公民均為留學生
https://lih.kg/3674177

真,都唔知點解啲同胞走去呢啲蕃地方讀書
人地控制住呢啲病人做殺手已經起碼十幾年,只要睇下台灣大陸發生嘅同樣事情再參考下香港發生嘅事就知共通點喺邊,而且如果佢地未封晒啲外國kol事件,你上網查下啲突然死亡或突然有古怪事發生再癲咗或死咗嘅過程時間影片,就好易搵到呢啲勢力係點做呢啲事。
而搞鳩我嘅勢力亦同樣係佢地呢啲分支嚟,只係佢地要用好間接嘅方式去同識呢啲學問嘅人聯繫,因為佢地前面啲盲毛唔係呢個lv去到識用呢啲知識嘅層面已經到中級階級,啫係有車有樓有女果種,佢地唔會隨便冒險接觸前面呢啲盲毛,所以就要有啲類似真假黑社會嘅組織去連接關係。
白人嚟
有白卡根本唔應該放出黎 連登果啲都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞