求手提電腦推介

15 回覆
0 Like 4 Dislike
攞嚟做文書
簡簡單單打機(CSGo, LoL)我諗2050都夠做㗎啦

想請問iris Xe 或者甚至乎 UHD 係咪唔夠做?

同埋想請問有冇推介?
想至少有16GB ram,14吋手提電腦,最好唔過6k

唔該
Zenbook 14 OLED 14WUXGA Touch Laptop, Intel Core Ultra 7 - Intel Evo Edition - 16GB Memory - 1TB SSD (799 USD)
Zenbook 14 OLED 14WUXGA Touch Laptop, Intel Core Ultra 5 - Intel Evo Edition - 8GB Memory - 512GB SSD (599 USD)
如果想玩 Cs:go
係咪有返張顯卡會好少少?
Aspire 有顯卡嘅好似唔過6000
我見到有啲Swift減價,會唔會質素好啲?
都係睇個budget
swift 算係中階少少
唔該
請問咩渠道可以買到呢個價錢
ebay us
大陸牙石 6k 有部4050
係咪要VPN買
之後ship黎香港?
唔係, 有paypal就可以
落完單用轉運番香港
啱啱用完PayPal俾即刻俾人block咗個EBay Account
柒到...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞