【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (36) Live in US | 初の単独ドーム公演決定

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
柒出香港可以點負責?
你係負責嘅首先唔好加密先啦柒頭
tg話你煽動其他follow你既人一齊寫信 仲算唔算代表你自己?
IG 話有三個人架喎, 即係一條柒定三條友一齊柒?

po出黎原來唔關大家事架 諗都冇諗過比人用
「__地區嘅Yoasobi fans」都叫冇代表其他人?
屌你詐傻定係唔識睇阿

你覺得戴咗頭盔同時又出template叫fans改署名就當等於冇煽動人?
大學生俾啲承擔啦
呢頭猛reply人哋老作聲帶受損嘅文
嗰頭話自己冇講過ikura聲帶受損
你好賤呀
同啲content farm 一撚樣, 柒左咪扮冇野, 下次再柒過
咁你pin 起段日文template 個目的係咩 又叫人自己改地區
係咪以為要白紙黑字呼籲人send 先係煽動

係嘅 咁樣都唔係煽動嘅
嘩....咩group 黎?
Del證據呀?
揚哂啦
8000 follow嘅page
俾template人抄都唔叫煽動
宜家大學係咪全3就入得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞