Re唔retake好呢

59 回覆
1 Like 3 Dislike
大家點睇
re
幾分啊
睇你幾分啦
目的係乜啦?
幾分啊

31 但而加入左a3 但a3我唔肯定係咪鐘意
睇你幾分啦
目的係乜啦?

而加呢科冇乜錢途 但餓唔死
講吓咩科先啦,屋企環境?有無戰友?

Ot, 如果retake的話 屋企人應該99%支持 ,冇戰友

Ot, 如果retake的話 屋企人應該99%支持 ,冇戰友

情況同你好似 但無要offer
re 啦 陪我下年入dental

我有諗過retake搏釘土 但又驚升唔到分 畢竟我係死左core
英數咩grade?比你再揀想揀咩?

英文5左 因為作文長文離左罩 唔知
睇第一個reply 啦

我4c2x得33 但下年bds 係咪best6 ? 唔肯定 總之hku 下年好似有多一科又係best6 好似係

我其實放jupas 並冇retake呢個諗法 因為我一早預入唔到a1反正a1係搏姐 搏唔到正常呀 但呢幾日我忽然想retake

我其實放jupas 並冇retake呢個諗法 因為我一早預入唔到a1反正a1係搏姐 搏唔到正常呀 但呢幾日我忽然想retake

我4c2x得33 但下年bds 係咪best6 ? 唔肯定 總之hku 下年好似有多一科又係best6 好似係

我同你差唔多分 想唔想留tg傾傾但此中最驚bds個penalty

韋巴又諗住retake?

唉我都係搏唔到A1 medic ,入左A2 physiotherapy ,我係衰通識4左 ,最衰係我個分夠入今年dental
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞