溝唔起港女又溝唔到大陸妹 應該點算好

267 回覆
26 Like 122 Dislike
唔明成日9叫去東南亞搵老婆既點解唔溝賓印?機票都唔洗又安全
你係要幻想去當地d女到個個都係yt d大陸假實況片既幫你唔到
香港D賓印好多有做雞,你敢要
又唔係做人世 怕條撚咩
遲下通縮
邊個富豪得閒同你談情說愛玩真心?

雞黎架渣,我只係用錢買你身體同尊嚴,你就只需要聽話服從。然後shut up and take my money
屌 true
都啱
樣衰連登仔,唔配有女,唔好害人害下一代
咪講緊你無錢時仲有無人對你真心lor. 你最好就依世都有錢落去啦 即使係咁世上無人真心對你好。你都係一個失敗者
所有野你只能用錢買返啦既傻鳩明就明唔明就算啦 膠都廢是比。
宜家佢地都唔恨搵港男啦
條腿9成9 P出黎
香港也有富二代女,但脾氣多多少少有些古怪,也不願意讀博士追求知識
當年係因為飯都無得食,要去落田種地,或者入工廠打工,好多人唔想捱先搵香港男人。依家香港人連工廠妹都唔吼。
你打飛機算啦,唔好害人
咁咪唔好溝女
花時間去研究其他興趣
變性做女人
搵香港男人關想唔想捱咩事
純粹係以前年代香港人搵錢多過內地人

宜家就風水輪流轉,因為條件好既內地男人突然間多
先講港女,社會觀念同充斥女權主義,加上港男普遍遷就女性,所以港女都係拜金臭西,攞苦嚟身,佢榨乾你啲錢仲可能俾帽你戴。至於大陸妹應該都係朱古力味嘅屎,貪錢仲犀利,ABC唔清楚,不過都有機會當你係condom
單身一個人都可以盡興...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞