黎緊香港pc玩家係咪會消失

54 回覆
60 Like 8 Dislike
一向都唔會買唔到, 制裁只會推高市價 同 變咗無得大量購買。

大把人每次1張到2張咁合法情況下走水,買一張半張市面實揾到。只係會貴同難揾咁解,再唔係自己過日本/台灣買完拆盒帶返嚟。

家用最大問題係無咗 warranty ,變貴價抽獎遊戲。 商用就因為成本高到爆炸 同時仲要無咗時效性變不可行,有錢都好難特定時間內買到足夠嘅量。

正如俄仔啲石油都總會出到口,價錢唔見一節同兜幾個圈先散到貨咁解。(賣歐洲Vs 賣印度)
香港先歡迎你地走私, 咁先可以對抗美帝
鬼佬出境職員當場要你解焊
準備定去台灣 日本買
下 amd啲內顯超過咗1050喎
sor 我拎左煙條黎講
煙條而家好似都唔差
新嗰部msi claw都同amd內顯有得fight
我有部Legion go連cyberpunk 2077都玩到
驚冇錢好過
去D中間地方咪得囉, 好似我去日本買張卡, 韓國買張卡, 印度買張卡
係咪唔出得境? 出得境就一定有方法帶到返香港咖啦
做乜要專登出境買?食唔起炒定諗住出境買會有保養
cloud real time gaming
去旅行順手整返張, 分分鐘旅費都返黎
可以沒收然後進貢
食左炒咪一樣無保養 4090連rma都做唔到
係唔係都冇保所以都唔知專登出境買做乜
仲要唔100%過到關
香港啲保養=無 可以不理
每次見到你地講呢啲鳩嘢 我就即刻放心
唔會
game廠應該會整個超特效setting 俾中國玩家
個玩家係世界上消失
唔怕啦
你還有黨
永你老母大陸豬
pc早就不需要更強既卡,有冇好游戲先重要,唔通你想買個4090翻去玩個政治正確game?連個大奶奶都睇唔到仲有咩意義。
你啲中国話都幾好,竟然睇得明
服務廢還廢
淨係講4090香港大廠暫時仲肯全額退錢
下一代D卡又有咩短路仆街野又出現 係唔係深水埗腦場搵維修專員定又係“順便”出國維修?
水貨風險點都大過行,說服到自己咪去馬囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞