車務督察

8 回覆
14 Like 2 Dislike
成班冇料扮大佬,但社會底層垃圾

最搞笑係垃圾認就ok,但又唔認仲耍扮督察

報章条友平時返工仲扮大佬唔夠,工餘又去監考,扮老師阿sir, 有鋪扮sir瘾
監考同九巴督察有q關係,根本大繿都扯不埋,但又格硬賣廣告唔知係話比人聽做監考員定九巴督察好威
係咪標榜自己係阿sir
想呃入世未深小朋友入去做?人工唔講返去訓啦!
条友

死大陸仔
你係工廠督察
我係警察督察
唔計政見 做差佬督察好過啦
睇篇報導笑死

好似講到自己係老師作育英才春風花雨,你監考員嚟咋,仲要兼職,正職嗰班都俾你條巴士佬影衰晒

做巴士佬又走去扮阿sir 你巴士佬嚟咋 2萬蚊督察

四不像,又不是四不像,做返巴士佬咪算咯

社會底層想扮上流人士扮老師扮阿sir 果然智商低,做份咁既工夠膽上報紙仲有自1信 你真係做到是旦一樣駛做呢份濕尻工咩,2萬蚊督察做唔到又唔認又做濕尻野出黎柒,就係話俾人聽自己做唔到啲乜,想做就做不到但又死要面丢架

後生見到佢咁有常識都知道不要做佢份工咁啦
唔明又覺好,咪繼續好佢咁柒咁自信做社會低層垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞