占卜問事(之前嘅post已爆)

183 回覆
2 Like 5 Dislike
請問你最新情況係點?
請問最新情況係點?
早一個星期有hr 問攞多少少資料
仲等緊🙏🏻🙏🏻
十哭科機劫魁
依家你狀態好差、好唔開心。(?)
新工係文職工作(?),或者指目前不停招聘緊人手,但過程會好緩慢,可能因為咁,你會覺得好煎熬。
牌象上提示依份工會有男性貴人俾好大嘅助力你(可能係男上司(?)),同埋份工都啱你做嘅,所以你要盡量爭取impress到男貴人幫助你得到依份工。而且你目前狀態好差,都要調整一下,be more positive。
三祿 沐紫 存曲 截月
見到你外面其實識到唔少女仔㗎wo (?) ,同埋嚟緊1個月應該會出現唔少女仔同你flirt (或者已經flirt緊 (?)),(不過3個月內都係唔成事),你最新情況係點?
十破壽狼紫輔
相信你應該覺得新工唔係你想像中咁好?見到你好失望。(?)
目前你工作上要做好多人際交流嘅事、要搞好關係。但依份工有個好要面子、固執、自尊心強嘅老闆(?),工作亦進展緩慢、拖下拖下咁(?)。見到你係其中一個small potatos, 但會幫到老闆手嘅。
你係一個異性緣極唔錯嘅人(?),外表同講嘢都好有魅力(?)。
對方條件好、聰明、學歷/工作覆歷佳。(?)
其實對方係鍾意你嘅,但依段關係令到佢精神好大壓力,可能係因為你嘅支配慾(?),牌象上都見到你地已經分開左/反左面。嚟緊3個月,大家都會不揪不睬,到最後你會對佢有不滿、投訴。
冇咩靚嘅感情牌,3個月內都睇唔到會復合。
係識到有唔少女仔 但99%都係有另一部 或者玩玩下 根本唔係可以長遠果類,有d 就係我鍾意佢 佢唔like 我 好快就潛左水, 最近轉左新工 暫時個環境都麻麻 有d 迷茫

btw 多謝樓主解答 祝身體健康
牌象上見到係識到唔少囡囡,但。。。
第1個月: 就好像你講咁樣,d囡囡都係偏向玩玩下、唔認真、想出軌。雖然多囡,但你依家反而唔想咁急進。
第2個月:專注搵錢、唔得閒溝女。
第3個月:好多關係會突然中段、或者做左人水泡,令你產生好多怨言。

十劫破病紫解
至於新工嗰度,目前間公司情況唔係咁好,有可能係付出左,但收唔番(?),呢份工亦令到你好辛苦、覺得好吃力。 3個月內,公司有個老闆固執、要面子,不過你算幫到佢手,但會有唔少麻煩事要處理。
囡方面同我思維上形容得都幾貼切

至於新工 環境真係麻麻
見到個老闆成尊皇帝咁,都唔易服侍(?)。見到公司嘅膠層目前好失望,有可能係付出左,但收唔番錢。(巴打又知唔知?)
你會覺得好辛苦、好多麻煩野要解決,但算搵到小財。
絕望黎講又唔算既 用無奈會貼切d 因為好多野大家都改變唔到我地班新豬就絕望d 因為好難升上去,同堅系大打雜勁多麻煩野要解決
唔係絕望、係失望,膠層可能花左好多心機、時間、金錢,但得唔到相應嘅回報。(?)
你遇左你會辛苦㗎啦。
係 而家已經預左 人生很難
其實你好準
未至於好唔開心
但係會好想轉到 覺得自己轉唔到會好可惜
同好難轉
新工係文職
過程都有一定機會係慢
因為一直估緊佢係做嘢慢定係比人篩走咗咁
多謝你🙏🏻
謝謝你
祝你身體健康
我未開始返新工
要返左先知份工係點😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞