我接受唔到啲女聲優原來都係咁撚仆街(3)水瀨對井口

526 回覆
16 Like 4 Dislike
我覺得 所以都加個?
唔太肯定
仲有德井,依家都係未發現有話佢
2個有牙齒印咩?
以前冴えない個期d節目都傾得下
我淨係覺得佢成日係到扮風紀,指點江山

可能係我記錯,唔記得邊個post 話自己係呢度最高資歷

所以我先話佢扮大佬www

不過都只係我覺得
唔係聲優本人

係我同膠戰士
變左聲優fans大戰
想睇個post
花生賣斷市
我覺得佢係大佬啫,佢覺得我戇撚鳩姐

邊大到
五等分除左祈之外有冇邊個試過公開event閪面
唔記得邊個去過Nico會議,俾人勁影到黑面
唔係成日都咁咩佢
我只是在警告自己,並沒有打算針對他人,但確實反思選擇的用詞可能不太恰當。
對於不認識我的人(或不感興趣的人),無論我多想傳達,恐怕也無法觸及,所以我放棄了。
娛樂等發信物件最終將由接收者的狀態決定,與我們的意圖無關。
因此,我將繼續努力認真生活。
不被謠言左右,相信自己所見所感。
祝大家每天都過得美好。

水軍勁
正式係又要威又要戴頭盔
諗起好多年前 豐崎愛生 同 矢作紗友里一齊做訪問之類

唔知係佢地唔熟定真係唔鍾意對方,成個氣氛好僵
成段野係點「因此」到「我將繼續努力認真生活」的
因為係今朝,即係順便講聲早晨咁啫
agger 我種咁nice 又真係一個真宅 應該唔理呢d
種田嘅宿敵應該係高橋李依
我見種田d fans好憎李依,會得閒就抹黑佢
佢地覺得高橋李依偷左種田FGO個角色同人氣
Fans互屌啫。

再講,換人個刻種田都唔知會唔會再出山,定係黎個四謊式退場,瑪修呢啲要keep住追加錄音既主線角色邊有得唔換
仲要明明種田果時係同時七個角色都要換人配
唔知做乜係都要啄住瑪修
係就係長期飯票
但瑪修喺李依角色中其實受歡迎程度前7位不入
因為以前都有印象代工係代工,正裝返黎要交反棒

呢度用大谷育江做例 2006年又係話身體不適
Op 柯南呢啲長期角都係俾左人配,不過之後復出都係大谷配返

不過種田果次真係太長時間休養
咁都宿敵 d 人都傻傻地
不如話金元搶埋薙切繪理奈

今次出瑪莉皇后alter我都喪抽了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞