THE IDOLM@STER綜合討論區[119]智絵里+浴衣=天使

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
MLTD個仕事有無得set skip/快啲

無牙
https://twitter.com/imas_ml_td

ミリシタ ポイントランキング 08/21 11:00
2千位:115,379(+1,291)
5千位:55,835(+458)
1万位:38,536(+242)
2万位:30,906(+227)
5万位:21,990(+199)

仕事loop一個鐘打到成8000左右

如果依家先爆石追event會唔會有可能拎到卡

一個鐘打到8000一定得啦,仲有咁多個鐘

陣間仲有CGSS個event

容巴上次love letter用左幾多pack?
想參考下

2pack

本來諗住抽kwsm有淨嗰啲要嚟衝event
點知最尾十抽先出嚟
睇嚟真係要預備足兩pack

你預2pack+多20抽既石穩陣啲... 我上次22萬分

究竟係個肝爆先定荷包爆先
好期待喔

你手速快D

同求佢唔好出咁多MC

無牙

再快啲,第一唔知可以打幾多萬,依家已經200萬

你手速快D

同求佢唔好出咁多MC

Chance!
燒石
仕事有衫攞
今期蘭子邊幾個巴打會衝2000

利申未試過衝2000
都成3個巴打會衝喎
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

一齊
今期蘭子邊幾個巴打會衝2000

利申未試過衝2000

啱啱發現原來之前add左我既係巴打你
等我free到位出嚟accept
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

轉完pool仲生存到就衝下
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

智絵里上次event報酬已經係beyond the starlight
應該差唔多係時候整張上位俾你衝
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

智絵里上次event報酬已經係beyond the starlight

出個Candy Island攬炒
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

其實我beyond第一日去到15000我當event完左
因為上位係莉嘉
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

因為上位係莉嘉

你咩意思
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

出個Candy Island攬炒

容巴好容巴
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

因為上位係莉嘉

你咩意思

你有冇衝2000
NO TP
成12點都未更新11點既榜
Bandie
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

因為上位係莉嘉

你咩意思

你有冇衝2000

Btw咩叫因為係莉嘉
莉嘉好差咩
成12點都未更新11點既榜
Bandie

垃圾到
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

因為上位係莉嘉

你咩意思

你有冇衝2000

Btw咩叫因為係莉嘉
莉嘉好差咩

同天使比嘅話
好彩我唔係蘭子P

坐20000食花生

因為上位係莉嘉

你咩意思

你有冇衝2000

Btw咩叫因為係莉嘉
莉嘉好差咩

冇貶義
純粹想講因為莉嘉唔係擔當
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞