COLLAR討論區 (950) 《Chosen Family》熱播中!成員陸續復工

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
真係成場冇feel 叫人企起身但係得幾個會un. 係t soul kc dance break 好d有人叫下。 不過30秒都唔知有冇
廁所位
人地買飛都唔係嚟睇佢哋做乜又無啦啦加埋佢哋咁撚戇鳩Viu
好早期好奇㩒左入去佢唱live嘅片
已經真心覺得佢唱功唔差又唱得幾有感情
應該真係因為佢啲負面新聞搞到個個都連帶埋彈佢都係唱得一般但我覺得已經屌打左星4 7成女嘅唱功
佢把聲係幾好
與其俾winwin出歌 不如俾機會佢算啦
咁佢本身就係純賣唱將先晉級
點都有d底
再加上造星本身太多唔唱得既dancer
其實香港個市場冇咁大 而家開返關部份人都轉返追韓星開埋最後呢一次星5應該已經要完啦仲要viu 連本身簽個d都捧到7下7下咁 邊搞到咁多人
搵幾首徐浩K歌比佢唱
應該生存到下
佢應該唱cfu style d歌。 難度減半應該ok
唱唔係好得。 都係要靠rap搵食、 同埋太樣衰
啲show已經唔長
真係唔使擺廁所位
不如傾返day day zero
睇一次mv都睇到眼花
星5 果幾條友最討厭係硬霸資源 , 雖然一定係公司政策, 但係佢地做得唔好睇又無心, 睇去沖繩果套, 果條kim 直頭討厭
佢既rap 夠啦, 9shake好聽喎, 真心rap嚟計我鍾意佢呢隻多過Karen 嗰隻 (聽佢近期兩三首歌我麻麻, 係呀, B組 Karen近期有出歌)
老柒講 其實應該係星4之後就唔好再做嗰陣香港的確係冇女團 所以星4淨係俾女玩係啱

但星5而家再推啲仔/男組合出嚟根本就冇肉食 仲要kc tsoul係主推跳舞得罪井句 香港觀眾有幾多人care你跳舞勁唔勁香港觀眾好現實 一係睇樣睇身材一係睇唱歌得唔得 再唔係就係靠啲gossip嘢博人留意 仲理鬼你跳唔跳到舞咩
都要俾佢地既, 星3嗰陣個730俾佢地玩左年半先開始多d人出吓歌, 造起左d人氣就咪留起730呢個時段啦,又少人睇又困身
女粉:
會睇人跳舞勁唔勁
不過好忠心,唔會25鏡仔

男粉:
睇樣睇身材先,跳舞只係bonus
易啲25,新鮮感大於一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞