[科仔又又又救] 曼城勝利球迷傷兵滿營討論區 511

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
之前已經試過推橫射
delivery 個數big miss無增長 靠出口術robotaxi就等佢23號業續大炒完會唔會又撚尻班teslun信徒一波唔講
你覺得nvda呢家入唔入好

睇佢上1000
其實唔關魯黑尻事
係佢廢
https://x.com/ManCity/status/1777804627645173972
UEFA motm 係科
鏝自家motm係薯
個個吹到比寧咸幾勁
屌一對對,科頓屌打

其實係得連登鏝區d球迷一直都underrated自家青訓
Last season, Santiago 1-1 Etihad 4-0

This year, Santiago 3-3 Etihad 12-0 Well Calculated 😂😂😂😂
簡單講兩句
今年皇馬守得好左
因為mendy出到踢左閘
上年Camavinga踢左閘擅攻唔擅守
其實Foden上半場都比人守死咁濟

另外今場Camavinga真係bugbug地
好多球都突破防線帶動反擊
防守唔講啦

對面雖然tch停賽
但係militao應該都出得番
所以分別唔大

哥狗要做嘅功課就係adjust番foden嗰邊應該點攻
咁下場應該會輕鬆少少

同埋希望下場walker出得番
我上面講左了
12:0有人話會裸跑
鍠第三球就係camavinga搶贏second ball比摩迪先有窩利
今場好多second ball都輸晒
平時有洛水係到 呢幾場佢攰到仆街
下場luton唔抖嘅話一定捱唔到季尾
呢d垃圾股
新手唔好亂買啦

淨係少主呢一球
夏撚俾人啃身貼住再加多一個mark佢 拉咗兩個人走
已經有位俾少主射
就算少主唔射薯都已經空曬 可以有空間俾佢做後續進攻
XG 1.16
真係好強
其實係賤種蝗好撚鐘意將自己啲球員吹到大一大,PR公司來
夏撚應該係唔係都走下位拉空下
佢企死中間
只會令中間密質質
不論組織同後上起腳都好困難

阿古路當年入咁多波
都唔係長期企死中間位
佢哋可以繼續double mark 夏撚一個 咪守死佢
不過守唔到其他9個人
[科仔又又又救] 曼城勝利球迷傷兵滿營討論區 511
https://lih.kg/CcxaDwX
#612 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
睇咗先?
洛神今場真係有疲態
幾次戇鳩鳩交失
又幾次被人bump 一bump 波都搶撚埋
今場其實佢算係水準之下
哥狗當然有責任
但睇咗咁耐
出夏撚成日好似踢少個咁
如果前鋒出GG明顯會生咗
但GG冇高波冇柱躉踢法係一回事
Tchouameni下場停賽
yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞