來生不用Asus router

54 回覆
18 Like 40 Dislike
屌你老母RT-AX53U斷撚到七彩,
有時仲無啦啦限我網速, 之前果隻已經有成日斷既問題又係Asus
諗住隻野用左年幾咁啱啲QC出事啫, 新果隻又係咁, 屌你老母
係囉點解! 我個隻成日都係咁! 要成日熄機開機

係咁係噉

個人簽名

───────────────────

Router都換過,咁究竟係router問題,定你條線嘅問題?

搵個有常識嘅人幫你check check 你個network吧
已經check過, 每次都係Restart router去解決問題,
咁樣唔係router問題似係其他咩
WiFi頻道係咪auto? auto既話佢收得唔好會自己切第二條頻道,你set死一個channel睇下有無改善
有無1000以下既介紹,定係宜家果d5g router 都好用?
係囉,記得有個 program check 個 d channel 強度。同唔知佢有冇上過官網睇吓有冇 firmware / software update
exactly用緊呢隻
無事喎好快下
長開
岩岩試個wifi 490Mbps
尋日收完幾千個正評,今日已經冇人理你個柒頭
係你咁寂寞先要咁在意討論區有冇人理自己。
以前用Asus 成日斷
後來用Eero無斷過
寂寞的你每日入百幾個post去留言刷存在感
你話人上討論區參與討論係刷存在感,同你入去廁所話啲屙緊尿嘅人刷存在感一樣
asus rt ac68u 仲運作緊
我屋企用XD4S,垃圾到不得了
以後唔會再買ASUS router
真係睇人, asus野有啲人用perfect池有啲人用好似我咁
啲Frd用左咁耐都無野得我係咁
仲字有錯?
咁patpat嘅正字係咩
Patricia,我英文名嚟。我啲姊妹都叫我做Pat Pat。
集體block左佢就得啦, 見到佢唔中意用咩字, 就用咩字, 等佢D回覆水蛇春咁長

正字係屎忽
用緊ac68u同AX58u 好穩定
幾乎唔會斷線
AC68 仲用緊
之前有斷線
reset出廠 + FlashF/W +外置風扇 + 設定 定時重開機
無再斷過線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞