生咗個樣衰嘅小朋友係咩感受?

425 回覆
951 Like 29 Dislike
又様衰又弱智都娶到靚女
終於企C位
驚生個樣衰小朋友之前
你照照塊鏡先
似你有無問題?
其實問題不大
全部都可以後天解決=> 運動及整形
最大問題係你比唔比到資源佢
我個friend前排生左
一出世佢post係醫院個兜到張相我以為佢p左圖黎搞笑
真係好醜樣 個b成個外星人咁
👽 < 就係呢個emoji嘅外星人
但係係猙獰版再加插蘇鼻
對眼好大好突
個頭有三分一都係對突出黎嘅金魚眼

呢世人都見過唔少bb
但呢個真係我見過最醜嘅bb
我直情即刻cap左圖同我幾個close嘅朋友講呢個bb真係好醜樣

但佢呀爸呀媽都係即刻開左ig
日日感性發言
我識對姊弟
細佬似阿媽 個樣正正常常
至少180cm高
家姐似老豆 又肥又矮又細眼
155cm都唔知有冇
性格仲要好難頂
樣無得揀,但係行爲,道德觀念可以係自己選擇
自己唔知佢會醜㗎咩
見過有件空姐中同
同個丫叔生
細路個樣3,4歲已經兜風耳+先天秃
仲成日post FB ,佩服佢既勇氣
𠵱啲仔女大個實自卑

例如阿媽明明高鼻、大眼、櫻桃嘴 又多頭髮
結果仔女遺傳濕鳩阿爸
扁鼻、細眼、厚唇、下巴後縮、甩頭髮

但𠵱家啲父母好開明
多數留定錢for小朋友大個咗整容
窮撚又樣衰嘅小朋友真係自求多福
有個friend 嗰女醜到仆街,矇眼大鼻,個女都十幾歲,仲成日post 合照,唔知jm9
咁其實好少小朋友無尷尬期既,不過同老母差得遠嗰啲就會比較覺眼
依家好興未出世就開個濕鳩ig俾佢,出左世就狗屎垃圾都po仲要周鳩圍add人要哂身邊朋友做fans
撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)
https://lih.kg/BOdPzKX
#405 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

show off自己幾有父愛/母愛
冇人想知佢地幾時喂奶抹嘴換片抆屎
但見d人一靚就成家靚 一醜就..
我有個fd 普通樣肥妹 老公小醜
生咗兩個醜得黎仲輕度樣既仔
即係睇個樣都知大個唔係送外賣就跟車果隻樣
睇佢日post 夜post 個柒b
加埋d 充滿希望既言論 真係好不適
靚唔靚女真係小學就睇得出快d去mark番幾件
有啲ig page係一個靚一個柒,柒個個勁慘
人生已經贏左一大半,生得靚,無論去到邊都有人照顧你,想幫你。生得醜,好多野都係應份自己做
我囉
冇話點,接受到就得,努力番工搵錢買game 搵自己既快樂就夠,最緊要睇開d
照下鏡咪知 樣衰基因好強大 老豆老母其中一個樣衰都一定遺傳到俾個仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞