美股認真討論區MMMCDXLVIII

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
有環保撚出聲未?

港女hidden theme?
有無刀手接支dxyz shitting star
因為唔計day trade 股,我會過夜嘅股一係sector但已經升起曬,一係炒news,所以hold住就得,其他冇咩好選擇
Trade少左好多
2024 重邊有人打仗
有得食水尾好過輸錢
賺又賺得慢,仲未回到本
上次爆炸真係好痛

送多隻爆炸股比大家VINC
炒股要明白一樣嘢

股票嘅長遠升跌唔係一件濕碎嘅事影響

即係伊朗射唔射過一炮

俄烏有冇開戰

石油股長期都係升

呢個係大趨勢

tldr : $200
算啦 你批一倍股我唔啱玩 留比大家
Mrvl 好put
可能過幾個月,你又會調返轉講又世界大戰
【三菱日聯:美元受即將公佈的美國經濟數據和歐洲經濟改善拖累】4月9日訊,三菱日聯策略師Derek Halpenny說,儘管上週五公佈的美國就業數據好於預期,但美元仍處於停滯狀態,原因是投資者在週三美國通脹數據公佈前不願買入美元,而且歐洲經濟出現改善跡象。「購買美元的興趣仍然有限,美元昨日進一步下跌。」他表示,投資者謹慎地認為,在兩批數據強於預期之後,3月份通脹數據可能會走弱,這可能導致6月份降息預期迅速上升。歐洲經濟增長狀況好轉的跡象,本週德國工業生產數據回升,調查顯示英國經濟前景改善,可能是支撐歐元和英鎊的重要因素,這「將有助於抑制美元買盤」。
唔洗幾個月
可能半個鐘我就轉

7.98
細貓食人都唔使去到咁盡呀
【歐洲國防類股創歷史新高後下跌,高盛:估值下行風險高】4月9日訊,俄烏衝突為歐洲國防公司帶來了一段持續增長的時期,將股價推高至創紀錄高位,但週二國防股下跌。高盛分析師在一份研究報告中寫道,儘管他們對歐洲國防板塊的前景仍持樂觀態度,但鑒於近期表現優異,他們不推薦國防股。他們說,隨著2025年臨近,國防類股的估值下行風險可能大於上行風險。德國萊茵金屬股價下跌5.2%,意大利萊昂納多股價下跌5.8%。法國泰利斯股價跌了4%,英國BAE系統公司股價下跌4%。
一野v返晒 但我隻蘋果仲負緊
D scam無力升就知今晚咩事啦
我想問大家架車 係咪SS緊?無開app

前頂 今晚要走一走 ?
破左先再買?
acb seems end game
建議反手沽
你今日仲話大家無得買
收到
牙g又幾牛b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞