點睇榮式燒雞扒呢間嘢???

102 回覆
13 Like 181 Dislike
雞排真心好食 而且香港黎講唔算太細份
啲飯好食過雞
幾年前食北角果間好食,雞扒乾身塊皮脆
好難食
銅鑼灣食過
油係油咗啲 但我覺得都幾好味
屯門果間長期多人 成六十幾蚊一個飯啲人真富貴
藕餅ok 雞就叫食得落
咁既價錢頹飯黎講合格囉
佐敦果間啲伙記直請當你係狗咁
幾好食都好 咁既態度唔會再幫襯
何況 唔撚好味
我鍾意食佢個蓮藕餅 , 其他真係不了

好正

係 , 個個都叫雞扒 , 我就覺得除左蓮藕餅其他都好難食

Agger
藕餅
菜甫都好

識食呀 , 次次都送飯 , 多多都食得晒

但佢啲菜莆得幾條
屯門果間長期多人 成六十幾蚊一個飯啲人真富貴

賣成六十幾學人超越譚仔
啲飯真係好差,咁基本都做唔好

好正

Agger
藕餅
菜甫都好

但佢啲菜莆得幾條

可以問佢攞
雞扒係油左啲,但都叫皮脆肉嫩啦
平時講茶記連登仔就話狗也不屌
但講親有名氣既店就話是但一間茶記屌打
以前係銅鑼灣返工放lunch成日去食,
開頭都覺得幾正,雞扒夠大塊
最正係蔥油同咸酸菜
但後期唔知做乜,d飯勁淋,明顯落太多水果隻
d雞扒開始煎到又乾又勁油。

最後轉去隔離果間食豬扒飯,又大塊又厚又香又多飯,都係貴幾蚊

隔離豬扒飯好食一百倍
榮式真係狗也不屌,好撚污糟

好正

Agger
藕餅
菜甫都好

但佢啲菜莆得幾條

可以問佢攞
雞扒係油左啲,但都叫皮脆肉嫩啦
平時講茶記連登仔就話狗也不屌
但講親有名氣既店就話是但一間茶記屌打

連登仔係咁戇鳩
灣仔食肆只要唔係屎都排長龍,戇鳩鳩
一開頭真係好食,但越做越麻麻地仲要好貴
好似間間唔同味道
有無你地講到咁差呀,真係狗也不屌就執柒左啦

利申: 見灣仔鋪lunch人滿為患

灣仔如果連lunch都唔滿就晨早執柒左啦

所以咪話未至於狗也不屌囉,你話一般貨色就真既。

意思係灣仔呢啲地方,打工仔面對呢種價位既飯,合埋眼食飽就算,仲會諗咩好唔好味。當然你話一定要拎狗飯出來比,咁當打和啦

正解
屯市好味
最愛撈檬
個名好柒,咩榮式
幾好食
不過服務態度極差
究竟你地平時係食咩 講親咩都係難食咁
香港仔個間食過一次
難食到嘔
究竟你地平時係食咩 講親咩都係難食咁

食開屎啊,sorry
唔撚飽
你食埋我嗰份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞