BB半夜起身

122 回覆
3 Like 23 Dislike
有錢人生bb仔佢唔就唔會喊
有餵米糊,有時真係唔知佢想點
有幫佢掃風但佢好小野err出黎,便便好正常,可能兩星期前打過疫苗但都隔左好耐
有食米糊水果肉容
係呀,好似玩解謎遊戲咁
同我嗰個一樣吖 又係啱啱7個月,
又係擰晒頭又係頂晒脷,
本身食150 跟住連120都食唔晒,
中間加固一餐 其餘時間都係盡量餵少食多餐 仲要食翻夜奶,不過最近呢兩日開始食返150 ,但係夜晚仲要食一餐夜奶
啱啱臨瞓前餵咗180希望今晚瞓到天光
屌你老母傻閪黎?
你哋湊B個schedule係咪好定時?
我上網睇資料加問醫生自己再調節下
由出世開始就好準時餵奶瞓覺俾佢

我就覺得所有倒退佢自己都好快調節好
Touch wood唔覺得有厭奶,好似有幾日,就餵密少少,戒左夜奶就唔再比,費事夜奶變咗新常態

所有出街去玩都要就呀B schedule,我自己覺得唔太難
基本上都定時 出入唔大 夜晚21:00瞓…
大b細個都係天使B嚟 ..
飲食瞓覺嗰啲完全冇咩倒退期
係呢隻細b難搞少少 佢今次倒退一個星期左右..而家都慢慢調節到
有咗細b就真係覺得湊b冇formula,真係見步行步重頭學過
個個都唔一樣
乜都試下,眨吓眼就大
時間真係過得好快,你都已經7個月。。。

明明之前仲問你,就黎生 緊唔緊張
你應該由細到大都冇家庭溫暖嘅人
3歲半表示半夜無啦啦坐起身話要食餅cls
明明食飽咗先訓
不過唔係晚晚嘅
但你呢個問題 可以用錢解決
歲半半夜自己醒咗,無嘈,我扮唔知,無起身,睇吓佢做咩
佢落床自己推開門出廳
我去捉佢番黎,佢又好快番訓,無嘈
是咪夢遊
一模一樣琴晚比我放電放到一野訓著,但都230起身要食多餐,好累好眼訓但佢至少肯食就得,仔仔近呢三星期維持 7.3-7.8 kg 好似細粒左d

有冇夜晚乾咳?呢排佢夜晚會咳幾下
其實點樣放電好?
我隻B由朝早玩到黑,玩到夜晚9點先肯訓....
已經3個人輪流同佢玩,又帶佢出街轉圈....
隻B就快9個月大,遲D真係唔知點算
典型垃圾

好彩你呢類人只係少數,唔係個世界真係運作唔到
佢好鐘意跳,琴晚同佢玩situp,佢做到累擰咩面好好笑
跟住就播歌佢聽催眠訓教
佢要有人係隔離先訓得耐
我隻B好鍾意手機同電視
無開著都自動搶....
結果大家一齊無得睇
係呀,我地盡量唔比佢玩電話,佢好八卦成日偷望
電視佢就對卡通片無咩興趣,反而我睇跑馬佢就會睇,跑緊個陣佢好興奮
唔使理啲連登仔

冇㗎啦,頂囉
係 眨吓眼7個月 湊小朋友日子真係過得好快
而加冇咳 所以好瞓番少少..

上個星期咳得好犀利 加埋厭奶 又唔食又唔瞓
無架。我地真係當佢係狗仔養

搵d野引佢爬,有時轉登打開衣櫃任佢撩

有時就俾佢掹住窗花,企係度望風景(大人全程睇住。

務求kill哂佢d體力
bb 都會好似大人咁突然無乜胃口
只要佢係精神就唔洗太執著飲奶個量
時多時少,無話點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞