[I/A]eFootball 2024 (496) 1001唔該開post!

11 回覆
0 Like 0 Dislike

●efootball 2024 球員種類:

Standard – 以本球季中表現為基準的球員,可在標準球員清單以GP簽下,可自行加技能。

POTW – 由k社本周精心挑選出來的球員,只可用Coin簽下,已是早高能力值,因此不用升經驗以進行能力點分配,不能刷技能。

例子:此咭為D rice 於9月3號 96分鐘絕殺曼聯

Legendary – 過去表現卓越的傳奇球員,可用Coin簽下。

Epic-特別慶祝big game而出既特別卡,可自行刷技。

指名合約 – K社會定期推出一些比標準更強的球員讓大家以指名合換取,玩家可以打活動換取不同星級的合約

● Q&A?

1. 新手洗唔洗刷首抽?

新手開波時盡量先以指名合約卷換取自已喜愛的特別版球員,然後若有coins就留黎抽POTW(精選球員),唔滿意既可以繼續刷到自己想要既球員為止。

2. 如何加強抽到既球員實力?

打取電腦活動或與玩家比賽的活動會得到經驗卷,可以幫你選取的球員升lv。

球員能力值:增加其球員個人能力值

3.點樣改Email或者密碼?
https://my.konami.net/

4. 操控方法
操控類型有 Advanced 同 Classic 揀
推薦 Classic 佢類似手制咁樣同埋易上手啲

連登杯冠軍名單
2020UEFA: 月城雪兔
2020World cup: 出奧燒啦
2020歐洲x南美杯: 出奧燒啦
2500戰力杯: Aristo~
第二屆普黑團體盃賽: Aristo~ 一生人三次 waiiiiiiii 我朋友係金毛獅王
Legend盃: 出奧燒啦、AC米蘭、 鳩改住先、球皇balotelli
歐國盃: AC 米蘭, 香港高登, 用住先啦
2021美斯盃: 月城雪兔
2022 pes世界盃: 高登
ok
有冇人玩
open
come here

[I/A]eFootball 2024 (496) 啤咩阿啤正食屎狗
https://lih.kg/3669522
大家好 我新手 想問下有冇得自己加隊入game 🙏🙏
唔明你講咩
即係可能想加利呀 皇呀入去 我係咪要上妝down舊先用到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞