COLLAR討論區 (947) 《Chosen Family》熱播中!各成員休息/旅遊中

1001 回覆
33 Like 8 Dislike
塞咗咩呀?講清楚啲
有啲似Heidi
扭開埋狗仔同粉絲
講咗死全家
今晚live
本命今晚開live 開心。又唔會呃我。
又換人
9/43
看見蘇雅琳是世界上最幸福的事很掛住你哦
演唱會之後到而家很掛念
好想聽佢靚聲活潑寶寶唔知有冇凍親 依家可能打緊黑超黑超
得你呃人咋
佢而家係我懷入面好暖冇事啦

🐈‍⬛22nd Pawfect Day集資企劃🐈‍⬛

再次感謝大家耐心等待🤍
Pawfect Day集資企劃Tier 3回禮Preview上線啦👀
好開心再次邀請到 @yet_daily 幫手設計充滿驚喜嘅Tier 3回禮
Night只要參與集資$500或以上就可以得到:
生日限定紀念幣 + 生日主題Memo pad 及Tier 2回禮 各一

生日紀念幣尺寸:直徑約3.5cm

🔥特別為今年生日主題設計嘅軼式生日紀念幣
🔥靚靚又實用嘅memo pad終於再度推出🫡

想為Pawfect Day企劃出一分力/想得到回禮嘅Night記得截止前入google form參與集資喇🤍
其餘Tier回禮好快同大家見面,請繼續留意FC IG/TG更新🩵

生日限定紀念幣、生日主題Memo pad設計:@yet_daily
Visual設計:芝士、雲

🌙生日應援項目🌙
🐈‍⬛主題巴士兩個月
🐈‍⬛大型戶外廣告A
🐈‍⬛周圍都係廣告B
🐈‍⬛大型戶外廣告C
(期望計畫,以最後集資金額為準)

‼️集資目標: 420k‼️
(成品將因應集資金額而作出調整,拜託大家了!)

集資期由即日起至4月25日 23:59 止。
歡迎各位Night於截止前作多次課金🔥

⚠️請確保每次所提供之資料完全相同,如需更改FC將每次收取$64以作行政費用⚠️

所有行政費用將不會列入累積集資金額並會作為FC資金供日後應援使用

🎁累積集資金額最高4位將會得到牙軼最愛粉紅色別注版「軼軼痴實Night叉電」(附許軼親簽)
🎁累積集資金額最高10位將會得到牙軼送你台灣隨機手信
🎁累積集資金額最高30位將會得到生日主題私照海報(非賣品)乙張
(如累積金額相同,以最早完成所有匯款之時間作準)
🎁而FC亦會從所有參與集資者中隨機抽取5位獲得簽名復刻21th生日應援海報(款式隨機)

萬分感激大家嘅信任同埋支持
我地一定會竭盡所能將今次企劃做到最好

🐈‍⬛唯一集資link🐈‍⬛

🎈更多生日活動請密切留意FC公布🎈
⚠️ 集資回禮只限於生日活動中領取,如未能出席,將於活動後安排SF到付
⚠️FC絕不會私下向人籌集資金或者要求墊支
⚠️以上圖片只供參考,一切以實物為準
⚠️如有任何更改將會於FC之社交平台公布
⚠️如有任何爭議,FC將保留最終決定權
⚠️如有任何疑問,請dm @dayhkfc_cs 查詢
我幾時有呃我冇呃過本命蘇雅琳
化妝未
呢度啲人換畫快過戲院
好靚 靚到想哭
啲妹妹仔勁易呃又冇乜記性啦過去咗 佢都唔記得咗了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞