有冇人依家仲夠膽擺crypto係exchange

11 回覆
7 Like 2 Dislike
冇做第三層kyc -> 鎖 🔒
60秒內收唔到sms -> 凍結 ❄️
換新電話 -> 登入異常凍結 ❄️
打俾客服唔識普通話 ->
線上搵客服唔識打簡體 ->
老細賺夠走佬 -> 404 not found
你畀我嗰1000XEC
幾時先1蚊1粒
依加仲係值5亳子
5亳子1千粒
邊間?
擺明樓主搵左jpex d fd 子
我啲錢七進七出都無事
有嘢玩先擺一部份入exchange
無嘢玩就出返hot wallet
啱啱買完先比cex restrict 咗個account. 而家坐坐咗
Binance 驚閪
世一交易所
其實係咪Binance都執個時, 你手上BTC ETH以外既都好大機會歸0
其實 crypto 根本係黑社會錢
crypto total marketcap 係 2.73 Billion USD
但係佢嘅 total liquidity 細好多,你當係 2% → 54.6 billion USD
姐係如果你喺 crypto 有 5.46 million USD,你已經有成個 liquidity 嘅 0.1%
如果你唔知點賺到呢個數或以上,你想一下 cash out 就會俾黑社會問候
所以點解用 crypto 發達嘅人,多數係做 digital nomad,或者定居喺黑錢中心,永遠唔會融入到中上產/上流社會
講到好似想用crypto發達可以咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞