講真 所有自爆出事既音樂人入面,Supper Moment始終係最可惜嗰個

24 回覆
8 Like 29 Dislike
出事音樂人列表:

陳蕾(樂壇管灦鳴)
Nathan(樂壇加蔥)
Winka(Pre拍拖)
林二汶(樂壇變色龍)
冼靖峰(死淨種)
Supper Moment(大湾仔band友)

講真,咩陳蕾 都係吹捧出黎,歌ok,但唱功同魅力大家有目共睹,你話係樂壇一姐咪你話囉

咩林二汶,講真都係靠扮黃先有人比面支持下,一變色即刻露哂底

Winka,解釋下8-1=0點計先啦…

但Supper,真係一代人既青春
想問下 90後有邊個唔係一路聽住無盡一路溫dse / 其他考試?
啲歌真係好撚熱血,好撚好聽

真係好撚可惜啊屌你老尾
冼靖峰係撚音樂人咩
提款DAY都冇
supper學dear jane靜靜雞咪冇事 衰多口過口癮做乜
但純討論音樂應該係個list入邊最好
冇撚錯,我認我係好撚想比個藉口自己再聽supper既歌
但唔撚work啊,一聽到「人生夢一場革命至蒼老」,再諗起共創新篇,真係屌你老母啊

https://m.youtube.com/watch?v=LB1vzPSqS50&pp=ygUUc3VwcGVyIG1vbWVudCDlm57mrbg%3D
班友又樣衰又矮係香港點會做到頂流, 返去大陸先叫做玩音樂唔係娛樂圈
btw 出事音樂人要加多個

細貓應智越(出軌兼飛女友 但冇人理…)
最可惜係佢本身明明遊行都去埋,點知都可以無啦啦俾連登仔批鬥,佢又唔忍得係到衰多口
唔忍得還唔忍得
點可以做到180度變哂立場?
搵唔到食養唔到班人最後咪敗走死死地氣返大灣區
大把所謂黃絲慳個少少而家咪又係返大陸
呢件本身比完賽已經hea做
唔會紅得起
唔關自爆事
咁你真係要開始聽下Kolor,新層次嚟
本身唔中意
蕾姐係間接造成
其他嗰D係自己做成
kolor都唔係自爆list
佢一樣係抵唔住頸回應錯
無人講Mr.
雖然係抄
不過唔抄嗰啲都高質過supper
懶熱血好on9
搖滾叛徒
Supper moment 冇咩好可惜

其實香港獨立歌手仲好聽
Spotify 咁方便
Matt Force Youngqueenz Lili Forest Gwenji
仲有睇你當唔當My Little Airport 係獨立
個人覺得MLA 係香港最有代表性
Matt Force
佢成日都有種神秘感
佢地果時好臭串架
咪係,普通pop band一隊,唔明有咩可惜
拍片屌fans
自己攞黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞