愛華頓球迷集中討論區(71)COYB 13場不勝都仲有得撈 咁既工係邊到搵

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
如果真係斬到個波埋中間先算燒味啦 而家斬出界多
Why did Sean Dyche bring a mirror to the Everton match? Because he wanted the players to reflect on their poor form and see the need for improvement!

點解帶子上場會帶塊鏡?
因為要俾班球員睇下自己個西樣
依家連死球都收咗皮 應該都係比仆街痴燈死咗
Sean Dyche on needing a striking coach: “I’m open to having any coach. We don’t have a set-piece coach but we are pretty good at them.”

人哋問要唔要搵個striking coach 條懵佬話自己冇死球教練啲死球都唔錯
依家想搵球角球入嚟睇下都冇
愛華頓李力持?
依家順位係

高美斯 -> 了了 -> 加拿
之前都有奇招 四個連埋玩火車捐山窿
依家得搞對面龍一招

守角球就一定係十條女禁區內
對面遠射我地gg
幽默大師2024
西咸搵MS接椰子
暴力BB
咁等睇西咸下季仆街落護級區
賣咗個核心仲keep到上前7仲咁撚高要求
1 - 1 刀
1 - 0 森
1-1 森
咁嘅勢, 森林分分鐘贏埋
3:1
廢糖呢round 夠運
淨低7場波
未連垃圾利個場,有4場根本唔可以輸
錫菲聯打兩箭頭起碼入到波
不過佢地好在 brereton diaz 識斬波
我地無人識斬波打幾多箭頭都無用
我地鍾意攻 但攻唔入
唔踢多個係禁區 就真係on9
上場入波真係靠鴨自己
帶子戰術都係九流
踢日頭波 其實兩隊 都鳩流流
帶子d波 成隊破產版luton咁
上半場成日想入波 下半場無哂氣
留力踢下半場未算
反正入球率咁低 入到一球 比人追返
已經入唔翻第2球
搵我教仲好
琴晚睇鍚菲同盧頓 雖然和/ 輸 但至少識入波
唔似我哋一係死球一係負碌 依家死球都冇埋
今星期啲賽果幾好 希望淨係扣1-3分
Everton are to be deducted 2 points with immediate effect following the commissions verdict from the clubs second PSR hearing
2分都有希望護級
再上訴唔知r唔r到1分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞