有無人有玩黃金/外匯/CFD/EA/Prop firm? (25)終於搵到真正嘅ECN Broker

957 回覆
0 Like 1 Dislike
beta版未有,正式版有
所以有錢係icmarket要小心
遲啲俾呢到啲大佬chok爆到無金出就大獲
應該呢到好多人都係icm 有錢
你含得大哥舒服,佢一陣跌幾個比你reverse copy又點話
唔怕 icm 冇咁易down
安心好多
無事嘅,有排都未正式 仲有時間
邊度講正式版有?
icm 算唔算too big to fail
18 年老字號
之但係 真係侵香港玩咩?
DON'T MISS THE OPPORTUNITY TO TEST OUR BETA
Due to specific program guidelines, applications from the United States, Australia, Canada, and Hong Kong will not be accepted.Please be aware that signing up for the early bird beta does not guarantee access.

其實無講正式版有,只係強調beta版無呢3個大國+一個小城市。 可能等hk正式唔係特別行政區先俾join
唔覺之後都有 但又唔ban 中國 有啲奇怪
反而oanda果間prop firm 侵香港玩
仲重新俾香港居民開返cfd ac
邊間?
都幾唔吸引
耐歷史,同埋佢出金出落佢cfd account , 幾特別
咁特別 第一次聽
醒目呀,賺佢錢出佢cfd account, 再用果筆錢炒
一條龍食返spread, 如果輸錢又入返佢袋
永動機
貴到
有得直接買500000 challenge ,岩已經上到岸既師兄玩
有無人試過係 係咪profit 可以用PayPal 出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞