有250萬可以係世界各地買到什麼樓??

38 回覆
55 Like 1 Dislike
芬蘭曼蒂哈爾尤

帶壁爐的小屋,一個大露臺、兩間臥室、一間浴室、廚房和客廳、桑拿浴室、獨立車庫。

多明尼加索蘇

離海岸300米的一間獨棟別墅,3間臥室、3間浴室、一個大廚房/客廳、獨立的更衣室、洗衣房、中央空調系統、游泳池、花園、停車場。

義大利萊澤諾

科莫湖畔一室公寓,湖泊邊景觀房、室內裝飾是天然石材和木材。

黑山

靠近海邊和市中心的別墅,3層樓、3間臥室、3間浴室、一間廚房和飯廳、一間客廳,一個大露臺、一個花園、一個游泳池。

西班牙奧利瓦

3間臥室、2間浴室、廚房、一間客廳、一個室內停車庫、4個車位。

美國洛杉磯

薩莫拉大道小別墅,3間臥室、1個浴室、1個客廳。

土耳其安塔利亞

凱梅爾獨棟別墅,3間臥室、3間浴室、一個美國式廚房、一間桑拿浴室和一個露臺。

法國布列塔尼

朗代比阿老式別墅,一個廚房和飯廳、客廳、7間臥室、4間浴室、暖氣系統。

克羅埃西亞波雷奇

在度假區一個安靜的別墅,一個廚房和客廳、3間臥室、2間浴室、一個帶壁爐屋頂的露臺、中央空調、中央供暖系統。
不要再說了
臺北

只能買到文山區的30年老屋,坪數有27.95坪。

香港

香港的房價真的不是一般的高!1000萬新臺幣只能買到下面的房子。
不要再說了

有冇諗過香港非市區分分鐘旺過佢哋啲市區?? 上面嗰啲樓真係偏僻到分分鐘渡假先會住
不要再說了

有冇諗過香港非市區分分鐘旺過佢哋啲市區?? 上面嗰啲樓真係偏僻到分分鐘渡假先會住

我都想講
香港個價錢係包含住好多既方便

小至落街買野 大至返工返學去醫院
香港果間邊有咁大呀
香港果間邊有咁大呀

村屋咪有囉
不要再說了

我都想講
香港個價錢係包含住好多既方便

小至落街買野 大至返工返學去醫院

樓主post嗰啲樓真係要睇埋地理位置先決定葡唔葡萄
香港d樓,
買完過幾年又升又可以加按再借,
外國果d得咩?
呢個po想開幾多次阿
香港d樓,
買完過幾年又升又可以加按再借,
外國果d得咩?

人地買黎係渡假/住
拎郊區樓同市區樓比
你比較下d 一線城市,其實都一樣好貴

唔會貴得過香港
特別係計埋香港收入比例

香港官商勾結,世界第一
美國小別墅?垃圾木頭屋黎咋
好耐啦喎
有冇新LIST
係香港買車位
郊區係咪應該用番香港梅窩啲地方黎比
郊區係咪應該用番香港梅窩啲地方黎比

梅窩都好撚貴
痴線 250仲買到2房?新起村屋都300幾啦
唉, 香港DLLM AR

唔會貴得過香港
特別係計埋香港收入比例

香港官商勾結,世界第一

上面一樣,由頭到尾都係政府要炒樓黎增加收入
淨係用價錢睇香港嘅樓全世界最貴,但係計埋人工嘅話,上面撚有人買得起,高到唔撚合理,所以咪成日話咩支爆支爆咯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞