辛偉誠推新政策支持BNO移民家庭女性工作

85 回覆
16 Like 17 Dislike
咪咁肉酸
仲有180日可以返香港
做5毛都咁惡
佢地用嘅角度永遠唔係正常思維,但唔知點解硬係冇人發覺
人地比你居留係一種優厚嘅善意,佢地好似睇唔到要移民西方國家原本要付出嘅代價已經算。人地個保障系統本身已經係非常值錢同非常大資源去搞,你去到果個地方人地已經比你用得到佢地嘅資源,仲有人講得出係呃人果個真係
好似我而家發生嘅事明顯就係大字頭弱智勢力加藍絲冇勢力搞鳩我,但係就搵啲南亞同其他落後地方或底層扮當地人搞鳩我。
好老實就算對方幾撚冇腦都知我根本成世人完全冇外國勢力嘅仇家更加同佢地當地啲底層或黑社會冇任何0.1瓜葛,如果有人蠢撚到會信而又唔係佢地自己系統啲人,就真係天大笑話。
死大6西收入低過港人就比佢去人地度靠偷搶免費送墊高佢地
港人高啲去外國就多門檻 自己地又比人偷搶
死大6狗靠咁樣過得好過港人
攞左council house回D傢俬先
租返畀啲香港人先至返嚟
攞左council house同D傢俬先
再租返畀啲香港人先至返嚟
當香港移民係臭四 錢已經比你吸撚哂仲連勞動力都要
辛偉誠印度人都咁關心移民家庭
大家要感恩
辛偉誠印度人都咁關心移民家庭
大家要感恩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞