高CP值 日牌衣著討論區 (14) 日潮小小小圈子夏天圍爐準備開始

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
都唔會搶到,心已死
最近睇岩tightbooth幾正
小弟之前買過 隻料 唔吸汗
今個月會去關西,仲考慮緊應唔應該花時間去岡山Kapital朝聖。暫時得一日一條毒撚嘅free time,我對岡山認知有限,唔知除咗睇牛仔仲有邊度值得遊,無打算喺岡山留一晚,奈何坐鐵路同揸車時間都差唔多,來回要六個鐘,唔知值唔值得去。我係一廂情願幻想岡山係根據地,舖係旗艦級,少遊客應該比較齊款同易買到hot item有無巴打可以分享意見?

梅田阪急嗰兩間舖呢大半年前後去過五次左右、買到hot item機會唔大。京都店嚟緊會去,過往經驗都係多款,但係近排好多強國人去睇櫻花,我估啲hot item都被佢哋掃哂。
睇左樂樂?
有冇巴打知東京邊到有peanut co 銀花生賣
Thx
有冇Ching有買/著開 日本皮鞋? 交流下。
自己有買比較正裝小小既Hender Scheme,Leyuccas
我都睇咗佢條片,佢直頭無去Kapital。純參考佢條片,周圍都感覺比較冷清,無乜嘢行
正裝可以試吓Hiro Yanagimach,不過你預等兩年
太正了,呢個要入西裝post討論。
我講既比較正裝小小既係日本仔會用黎襯時裝個類皮鞋,J M Weston, paraboots個D
無ga有時係會中下伏
我之前去名古屋都有去鯖江睇眼鏡
都係中大伏
我諗岡山點都好過鯖江
之前係東京摸過實物,我覺得係唔想同人撞paraboots外既選擇。但要睇清楚佢d size
實物感覺如何?
手工點都係paraboot好d既應該
咁又唔係啊,我覺得Hender Scheme普遍手工都幾好(呢個價錢)
Paraboot我都有幾對,手工係可接受。相對於同國家既J M Weston會好好多。
同國家既J M Weston會好好多。我怕有誤會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞