其實點解男人都淨係想生女,唔想生仔?

162 回覆
42 Like 343 Dislike
作為男人想生仔多過女
可以帶佢一齊玩
生多幾個仲可以教佢地打波陪我玩不知幾爽

生女淨係識扮靚
又係個女係自己前世情人嘅唔知乜撚野唸法
我係覺得Sheshe會易d接受過HEHEsheshe個畫面好似好d
因為想同個女做愛,但係法律唔比,所以養住睇下個樣都好
唔好仇男啦😅
因為自己係仔,知道生仔有幾仆街
On9
咪傻啦

梗係教個女搵個買得起樓既男人
生女好細個就自己出去搵錢,唔洗父母擔心
而家個世代生女係長線投資,生仔係負家產
連大陸城市果班而家都係追生女但生唔到
我本身都係想生女,我老婆想生仔,但最後發現係仔,不過仔仔生得好可愛,日日番屋企抱住錫爆
聽我講,到個女無人肯中出嗰陣你仲驚
生個靚女就易搵到既
錢七咁款點搵
到時係人地揀你個女
我以為男人生仔會開心D添
仔可以同自己一齊睇波、踢波、打機、玩模型

可能你講鍾意生女嗰D男人本身都比較柔性、
鍾意化妝、跳舞之類 可以同個女一齊研究
因為統計學來講心理上女性共情感強啲所以會同父母close啲,古代因為女性無自主權嫁俾人之後就唔俾佢返自己屋企所以先「女生外向」,但現代社會case會係女結婚之相對唔咁care呢啲嘅老公俾老婆帶離自己原生家庭多除非無樓要同男方父母一起住,不過呢個結果唔會令婆媳close左只會吵得更多。

當然呢啲只係stats,點都有outliers,所以一定有男close自己父母多啲,不過社會上對呢類男人觀感唔好,會覺得佢地裙腳,導致佢地比較難娶到老婆。

不過我個人覺得生男生女各自有優缺點唔可以單純話邊邊好啲,生女你要擔心嘅嘢多啲係肯定嘅,例如出去旅行/出夜街女一定危險啲,如果時局動盪女又係危險啲等等,但你本身屋企太窮生仔就難搞過生女之類,總之各有利弊。
香港4分既女都大把人搶
一個唔好彩又肥又黑
唔緊要 轉戰洋腸
洋腸最岩呢d
你個女咁蠢貼仔你唔識教啫,而加仲係多數女人靠拍拖結婚黎提升生活質素
樓主ON9 真係唔係扮
唔通樓主試過?
女都可以一齊打機 睇波 玩模型
仔係香港係低等生物
呢個真
窮人一定生女 有第二次投胎機會
真 男上司請Junior位一定揀女
你生gay佬出黎 一樣要比人中出
連登就是例子 勁撚多0仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞