[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(70) 0511/12韓國粉絲見面會聚集各路FEARNOT!

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
佢哋成日啲po白卡片同無表情管理,我好難介紹佢哋畀其他人識
聽梗小小師妹首midnight fiction,發現有幾把聲好似fim寶佢哋,唔知係咪修音太勁,由其一開始以為車車唱梗
:你睇吓 呢班女仔似唔似我哋平時一齊咁鳩

:白卡妹發現案
我淨係知計算得好準確你未必鍾意佢哋,但音樂上總會留低印象
淡妝姐
同埋漂咗頭係要化多啲妝先carry到
Chaechaez Live 話Coachella 有驚喜
有幾樣野會令我地嚇一跳
重話以為自己又再出道

唔通又有歌出英文版
聽日個場會係咁
嗰邊夜晚10點幾
要High要炸場應該係呢啲歌

https://x.com/lsrfm_supp_team/status/1779008650066948216?s=46&t=JNHbnRRACbBp3CIw-Y_ZWA
件T幾靚
大家要有心理準備
聽日直播未必睇得好清楚
不過有得睇直播已經好好

https://x.com/lsrfm_supp_team/status/1779029955571044586?s=46&t=JNHbnRRACbBp3CIw-Y_ZWA
希望唔會再食螺絲嘟嘟嘟
出新歌台下班fans點識唱,本來就有好多路人,依家係人哋地方表演窩 可能又行下catwalk 咁樣
救救牙櫻
我個WISH SETLIST 好似已經中咗三首
Easy, smart, anti, mess mess mess 同fire in the belly 鐵膽㗎啦
40 分鐘計埋講嘢唱到幾多首???
Perfect Night一定有,Unforgiven應該都有
我估8首左右
Fearless, Antifragile, Unforgiven, EPBW, Perfect Night, Easy, Smart, Fire in the belly

允真ig story
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞