[新手練習] 免費占卜

37 回覆
1 Like 3 Dislike
要注意下同人溝通唔好太過固執/大男人主義
可能想識多啲人,但未必可以發展
都會比較孤獨.
可能會多花心機時間但係難成
而家睇整體都麻麻地,出pool機會唔大.
不過保持心態正面,改善下同人相處有機會可以改善運勢
你而家可能都比較擔心覺得唔係咁有信心,牌面花左好多心機時間去準備,都有考運/升官運,見工會見得成,同埋如果係要走黎走去/去比較遠既地方會更加有利. 呢份工好多時要靠自己親力親為/辛苦會比較多,可能覺得同回報唔成正比,要有心理準備係要捱下
可唔可以講多少少而家係咩關係?
1. 問卜者稱呼:C
2. 問卜者性別:女
3. 對象(如有)稱呼:W
4. 對象(如有)性別:男
5. 問題:請問兩個月內會唔會復合?

謝謝🙏🏻
同事
係分左手定曖昧過之類?
少少曖昧
的確麻麻地,你對對方黎講係有吸引力既,不過偏向係爛桃花,對方有啲多變難捉摸,異性緣好,佢似係玩玩下咁. 感情發展到一個位會停左好似去到死胡同咁,都有啲緣盡既意味. 多花時間心機但係難成
你地之間既問題係其中一方/雙方多疑/善妒/難溝通. 持久地負面. 都幾煩幾唔開心,對方係上把位,而家睇到牌面結果佢都係會比較狠心斬斷關係個種. 復合機會微
都似似地, 因為佢成日想我主動, 但到我搵佢, 佢又唔肯正咁交流, 永遠都問題遊戲冇延續嘅話題可以傾, 就算佢知我嬲, 都唔會道歉。。。 復聯之後都係冇改變。 所以我都打算放棄
1. 問卜者稱呼:J
2. 問卜者性別:female
3. 對象(如有)稱呼:L
4. 對象(如有)性別:Male
5. 問題:點解我會咁鐘意佢?佢究竟有咩咁吸引我?

而家狀況:單身(無對象),L 同我外在條件唔合適,甚至識既時間唔算好長,但我好鐘意佢,已經近一年了,明知無可能甚至冇聯絡,但我聽到佢消息既時候依然好慌亂… 點解?

感謝🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞