女人話唔鐘意大隻仔 9成9係呃你

443 回覆
592 Like 76 Dislike
個topic你開,你可以定義下,我個人認為大隻仔最起碼要有你條片入面既身形,佢地呢隻最多叫做有線條

不過如果佢地計入大隻仔既話,咁你係啱,所有女人都鍾意大隻仔
右邊鬼係費托
試過有fd同我講鍾意右邊個個
我話可惜我係左邊個個
月費220?
平時食多2塊扒?
大唔大隻其實一向都係用同一個人比較
除左健美比賽/Model選秀/選美
根本好少會用將唔同人身型直接比較

唔直接答你
雖然佢地唔係專業bodybuilder
但你估下佢地健身前/後會比較受女性歡迎?

C朗

CA

彭于晏

你地話最受女性歡迎嘅韓星
https://thekdaily.com/article/111696/%E9%9F%93%E5%9C%8B%E7%94%B7%E6%98%9F%E5%81%A5%E8%BA%AB%E5%89%8D%E5%BE%8C%E5%B0%8D%E6%AF%94-%E6%9C%B4%E6%95%98%E4%BF%8A-%E6%9D%8E%E6%95%8F%E9%8E%AC-%E6%9D%8E%E9%8D%BE%E7%A2%A9%E2%8B%AF%E7%AD%89-%E5%85%A8%E7%B7%B4%E6%88%90%E5%A4%AA%E5%B9%B3%E6%B4%8B%E5%AF%AC%E8%82%A9%E5%95%A6

唔好再自己呃自己咁pussy啦
100%自己備餐嘅話
仲平過食兩餸飯/M記

當然教練費/Supplyment又係另一條數

蠢女咪比蠢人吸引返
玩開其實唔洗教練
Supplement 都無食開
好多副作用無同你講
淨係睇字都知你連登仔身型
利申米8 83kg 13%bf
3項550
唔算好大隻
不過應該好過你
個人意見

無進步/進度未如理想就可以搵教練幫手
好過自己慢慢debug
有咩問題
正常人都係鐘意靚野
人地比左咁多心機練
我哋呢d懶西咪一齊欣賞
你估我哋係女人肥西咩
自己唔減又逼人欣賞肥
唔鐘意就你問題
都係樣重要啲
跟住先係適量肌肉
的確
如無基本知識係應該要搵

我瘋狂食囡
但肯操就應該尊重
磨練既一種
所以mirror 咁紅囉
叫你俾個標準定義,又話唔直接答我,大唔大隻係同自己比較,咁陳冠希大唔大隻,奇洛李維斯又大唔大隻班女人又鍾唔鍾意?

唔拎呢d上神台講,viutv班鏡咁多師奶粉,班師奶唔係女人定班鏡係大隻仔?

人地依家提出質疑,你一係就拎數據證明俾我睇9成9女人鍾意大隻仔大巴大巴車落我塊面唔好係到講埋d廢話咩唔直接答,然後話人地係pussy

咁樣人身攻擊法,又提唔出證據支持,只係同連登仔話健身撚全部都係矮撚,樣衰,死gay佬,冇腦營養去晒肌肉到一樣
真心, 都幾輕
都唔大隻
佢地直頭易過借火啦
劉德華 黎明咪證明左
靚仔第一 高度都行先過大隻啦
180 瘦 屌打170大隻 係屌打
10條女基本上11個揀180
Btw,你個page入面班韓星,本身瘦底個陣已經好多fans懷疑個陣鍾意佢地既都唔係女人,同埋都係個句,呢d肌肉線條係我頭先講既標準嚟講係叫有線條,同樓主你條片入面肌肥大既level 根本唔同層次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞