「重大發現」安排杜拜「王子」果件麥懿睿同黎偉業博士都係國際獅子總會303區

404 回覆
531 Like 10 Dislike
高級版Chris
那有錢
Ching.但係咪真係有個會叫獅子會?個名有少少唔同就話係分會.其實係咪真係師子會認可😲仲有見啲會成日都有慈善乜乜活動,event啲錢邊個比.真心想知呢啲獅子會係乜黎
急住威比人睇
KK園升級版呢個係咪今年亞洲最勁嘅龐氏騙案
中東經貿會果道有佢哋啲 email contact ,條女個email寫eleanor@cnes.com.hk ,但個 domain 現時無人登記
成班大老千黎水香港
肯定係美國佬搞鬼,麥小姐美國間諜嚟㗎

黎偉業會唔會係去左杜拜

而家香港ip仲上到天眼查咩?
其實獅子會咩黎?
Google又見到有獅子會中學 獅子會診所
係咪同一間野黎?
唔得啦要用大陸網絡先入到去

Btw 失信名單
麥懿睿最中意搞人老公,仲同中環心臟科醫生紀XX做SP! 做小三! 正八婆
麥懿睿最中意搞人老公,仲同中環心臟科醫生紀XX做SP! 做小三! 正八婆
麥懿睿系出黎做,最中意搞人老公,仲同中環心臟科醫生紀XX做SP! 做小三! 正八婆
大新聞,可以開新post爆料
臭系麥懿X最中意搞人老公,仲同中環心臟科醫生紀XX做SP! 做小三! 正八婆
支持
條臭系不知所謂
你係就講多啲 一係就算數
你問佢都冇用,佢中毒已深,大學時有個fd鐘意左條女係獅子會會員,又join佢地活動又入會,成個人係咁講乜話想貢獻社會,想了解社會運作,覺得自己之前太唔成熟etc 同入左邪教咁都冇乜分別
獅子會有303區總會會長,每年由所有分會選出。要創新分會要總會批。好多有年資既獅子會其實唔係好理總會,佢哋啲獅兄獅姐真係勁。但後期好多總會會長廢,想要業績,係咁開分會,所以啲分會就越來越9唔搭8。多咗咁多柒會,我哋咪盡量唔同總會玩。咁我哋又覺得獅子會個宗旨幾好,咪繼續同班friend 一齊定期食飯吹水,為社會貢獻下。
姐係有年資就可以開到會.同總會係無關係.咁個會啲支出係會員自己出錢?
唔使年資,你夠人,有現有既會Sponsor,就可以申請。
係,自己個會自己夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞