欅坂46交流區第三十五回:肯出五單抽握手未

1001 回覆
4 Like 19 Dislike
lm
lm

邪骨又睇中邊個
lm

邪骨又睇中邊個

不嬲有睇櫸 今泉,志田,neru ,潮紗理菜
對眼做乜撚

雞雞個樣做乜撚

米鍋
lm

邪骨又睇中邊個

壞女仔都推
http://keyakizaka46ch.jp/tv/post-52263/
【欅坂46】次週放送けやかけ1時間SP「カラオケバトル!」予告でメンバーが歌ってた曲をまとめてみた【欅って、書けない?】
http://keyakizaka46ch.jp/tv/post-52263/
【欅坂46】次週放送けやかけ1時間SP「カラオケバトル!」予告でメンバーが歌ってた曲をまとめてみた【欅って、書けない?】

プラネタリウム
lm

邪骨又睇中邊個

壞女仔都推

lm

邪骨又睇中邊個

壞女仔都推

女人唔壞,男人唔愛
必殺の一撃🤤

本日深夜25時39分からKEYABINGO… 欅坂46が男子に言ってもらいたい胸キュンセリフを人気声優・梶裕貴がイケメンボイスで発表▽絶対に照れない男達を照れさせろ…欅坂が「愛してる」連発!年上キラー守屋茜が必殺の一撃。
https://twitter.com/shinobumouri/status/899516879089287168
lm

邪骨又睇中邊個

壞女仔都推

女人唔壞,男人唔愛

但你唔係男人
lm

邪骨又睇中邊個

壞女仔都推

女人唔壞,男人唔愛

但你唔係男人

切左都係男人黎啫
lm

邪骨又睇中邊個

壞女仔都推

女人唔壞,男人唔愛

但你唔係男人

切左都係男人黎啫

冇性徵唔叫男人
lm

邪骨又睇中邊個

壞女仔都推

女人唔壞,男人唔愛

但你唔係男人

切左都係男人黎啫

冇性唔叫男人

咁好似岩啲
lm

邪骨又睇中邊個

壞女仔都推

女人唔壞,男人唔愛

但你唔係男人

切左都係男人黎啫

冇性唔叫男人

咁好似岩啲

做咩啊你地,係咪認錯人啊 我係阿蘭巴.....
度度d人都一樣既頂.......洗唔到底

全部都係同一個人嚟

抵啦屌
7)會然舞木香純是否HIHI?

好波

detail plx

乃 Post 舊 Q&A

是。因為三槍為人臭串、極度無恥,自然會引起其他手足責罵他。雖然佢犯禁逼走不少手足,但因他臉皮極厚,罵極不走真是無可奈何。

要加返上去了
如果仲有三十六回

又夠一個月 pm入晒群算啦 汁柒左欅po佢

新人留名,加埋我一齊玩ok?

好波

detail plx

是。因為三槍為人臭串、極度無恥,自然會引起其他手足責罵他。雖然佢犯禁逼走不少手足,但因他臉皮極厚,罵極不走真是無可奈何。

要加返上去了
如果仲有三十六回

唔ok

好波

detail plx

要加返上去了
如果仲有三十六回

唔ok

小氣撚
舞木香純= 三槍?

好波

detail plx

要加返上去了
如果仲有三十六回

唔ok

欅po仲有我毒留

detail plx

要加返上去了
如果仲有三十六回

唔ok

欅po仲有我毒留

你ok

detail plx

要加返上去了
如果仲有三十六回

唔ok

欅po仲有我毒留

你ok

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞